Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stort og fint sommerhus nær Limfjorden

Flot vel indrettet sommerhus fra 1999 med et boligareal på 117 m2 i gå afstand til Limfjorden og beliggende i et naturskønt område på den nordlige del af øen. Sommerhuset ligger frit på 2000 m2 grund og med et fælles areal med plads til leg som nabo. Yderligere ligger Ejerslev Havn i nærheden. Sommerhuset lejeindtægt i 2020 var ca. 50.000.

Indretningen er som følgende: bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og grovvask og herfra et stort fælles rum bestående af stort pænt lyst køkken i åben forbindelse med alrum og stue med brændeovn, loft i kip, to store hems på ca. 12 m2 hver. Yderligere har alrum og stuen store vinduespartier med 2 udgange til terrasser mod syd / øst og syd / vest. Fra alrum / stue er der 2 værelsesafdelinger i hver ende af huset. Den ene afdeling har gang fra alrum / stuen og herfra er det et pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og 2 værelser med skabe. Den anden afdeling har ligeledes gang fra alrum / stue og 2 værelser med skabe, et fint badeværelse med bruseniche, spa og indgang til sauna. Alt i alt en super god og hensigtsmæssigt indretning med plads, også til den store familie eller flere familier. Aktiv beboerforening med en årlig fest.

Sommerhuset er flot bygget i mursten og træ og isoleret med 150 mm i væg og 200 mm på loft. Tilhørende er et udhus i træ.
Dejlig naturskøn grund udlagt med græs og store træer med flere terrasser og mulighed for at slappe af og nyde livet og også rig mulighed for leg både på grunden og fællesområdet, men bestemt også ved strand og Limfjorden, der ligger nær og kan ses fra området.

Et speciel og charmerende sommerhus med højt til loft i fællesrummet, 2 store hems som de fleste børn vil elske, 2 badeværelser, 4 soverum og både rummelighed ude og inde i et godt område på en dejlig ø, der har meget at byde på.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Kraghøjvej 40, Ejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kraghøjvej 40, Ejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger