Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Udsigt til dam og Limfjorden

Ejendommen lejes pt. ud gennem Visit Mors og har i 2019 været lejet ud for kr. ca. 50.000 (til og med uge 42).

Skøn beliggende sommerhus på 75 m2 med dam i haven og fjordudsigt fra terrassen og huset. Ejendommen er beliggende i et dejligt område i Sillerslevøre i gåafstand til god stand og fjord. Derudover ligger Sillerslev havn få km fra sommerhuset og havnen er kendt for et charmerende og blandet miljø, der rummer alt fra fisker til turister.

Sommerhuset er løbende renoveret / vedligeholdt og fremstår i en god stand og er meget hyggeligt med synlige bjælker og lyse rum. Indrettet som følgende: entre, pænt badeværelse med gulvvarme og brus, stor og hyggelig stue med fantastisk udsigt over grund, dam og med Limfjorden i baggrunden. Stue har brændeovn, trappe til 1. sal, store vinduer og udgang til fin træterrasse. I åben forbindelse fra stue med halvmur er et pænt og lyst køkken med god skabs- og arbejdsplads. 1. salen er indrettet med repos, 2 soverum og et større soveværelse med udgang til svalegang og herfra er der også en fantastisk udsigt over området til Limfjorden. Både badeværelset og køkkenet er renoveret og stort set alle vinduerne er skiftet til træ / alu.

Stor og meget hyggelig naturgrund på 4000 m2, som har store træer, græs, skovbund, dam og ikke mindst gode læ-forhold. Yderligere er der et fint udhus på 36 m2 med bl.a. vaskerum, rygeovn mv.

Grund, dam, frugttræer, skovbund, mange hyggekroge og meget mere gør det hele meget idyllisk sammen med en super skøn udsigt til Limfjorden fra den store træterrasse med udgang fra boligens fællesrum. Her kan livet nydes i fulde drag og yderligere er der mulighed for at gå de få minutter ned af vejen til strand og fjord med bl.a. badebro. Grunden er privat og beliggenheden god, da der er ro og derfor kommer man også til at dele udelivet med et rigt dyreliv, hvor både rådyr, hare, fasaner mv. også nyder området.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Kroghsvej 4, Sillerslevøre, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Kroghsvej 4, Sillerslevøre, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger