Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Stue
Stue
Stue
Stue
Værelse
Værelse
Gang
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

1 plans villa fra år 2000 med bl.a. 3 værelser i Vils

En super dejlig villa fra år 2000 i 1 plan på 125 m2 bolig + 31 m2 indbygget carport beliggende få meter fra købmand, bus, bager mf. i Vils.

Villaen er i en god stand med et fornuftigt energimærke og velbeliggende, da der både er tilkørsel via lukket villavej, hvor villaen ligger sidst, men ligger også direkte ud til Smedebjergevej, som gør, at både indkøb, bus mv., er lige udenfor døren.

Velkommen indenfor i en dejlig bolig med følgende indretning: lyst og praktisk bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til både køkken og badeværelse. Pænt køkken med lyst inventar i åben forbindelse med alrum, der har god plads til spisebord og med udgang til vestvendt terrasse, hvor livets gang i byen kan opleves. Fra køkkenet er der åben gang med indgang til 2 gode værelser, begge med skabe. Efter alrum er en stor dejlig stue i vinkel med udsigt til 3 sider og udgang til en lukket syd / østvendt terrasse. Via stue er der indgang til soveværelset, der også har skabe og herfra er der direkte adgang til et lyst og venligt badeværelse med hvidt inventar, bruseniche og også med videre gang ud i bryggers.

Største delen af boligen har gulvvarme og der er radiatorer på de 3 værelser. Ejendommen opvarmes med gasfyr og det årlige forbrug hertil er udregnet til kr. 16.400 med gaspris fra november 2022. Der arbejdes på, at byen får fjernvarme.

Grunden er på 759 m2 og har indkørsel via Åkrogen op i til gårdsplads og carport med tilhørende isoleret hobbyrum. Haven har 2 dejlige terrasser og en flisebelagt gang rundt om villaen, der videre føres ud til fortov. Yderligere er der bede og græsplæne, der deler skel med fællesområdet.

Alt i alt en god og nem villa med en fin og central beliggenhed i en attraktiv landsby.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Åkrogen 9, Vils, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Åkrogen 9, Vils, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger