Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velholdt byhus 134 m2 + 38 m2 flot bryggers /disp. rum

Bør ses: ny malet med 4 værelser, fint badeværelse, stor stue i åben forbindelse med køkken / alrum. Stort fint bryggers og et disp. rum.

Et dejligt rækkehus i en god stand med masser af plads (bl.a. 4 gode værelser) beliggende i centrum af Nykøbing med hallen i baghaven og i gåafstand via lukket vejsystem til både SFO, skole og børnehave. Tilhørende er en nem og hyggelig grund med flere terrasser og en lille have med græsplæne.

Boligen er velindrettet og udover de 134 m2 bolig er der i 1981 tilbygget 38 m2, som består af en stor baggang og et godt hobbyrum. Fra gaden er der gang indhegnet med stakit i skel til entre med videre gang om i den lukket have. Entreen er rummelig og lys og herfra er der et pænt badeværelse i lyse farver med gulvvarme, bruseniche og hvidt inventar. Stort køkken med plads til spisebord og god trappe til 1. salen og i åben forbindelse med en dejlig lys stue med god vægplads, gulvvarme og brændeovn. Fra køkkenet er der mellemgang til et stort bryggers med pænt inventar og god plads til hårde hvidevarer. Bryggers deler væg med hobbyrum, hvor der kan åbnes op imellem, så der bliver direkte adgang. Nu er der adgang til det fine hobbyrum med dør fra terrassen /haven.

1. salen er super godt indrettet med repos i vinkel og herfra er der 4 gode værelser.

Grunden er anlagt med gang fra gaden om i en lukket have, som har stor flisebelagt terrasse, mindre græsplæne, en hyggelig overdækket terrasse og et ældre skur. Det er også herfra der både er indgang til husets baggang og hobbyrum. Haven er privat og nem.
Huset er i topform og fremstår i en god stil, hvor tingene er vedligeholdt. Huset er klar til indflytning.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Langebæksgade 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Langebæksgade 7, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger