Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Entre
Wellnessrum
Badeværelse
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Udestue / Orangeri
Udestue / Orangeri
Repos
Værelse
Værelse
Værelse
Svalegang
Badeværelse 1. sal
Værelse
Baggang
Baggang
Badeværelse ved gildesal
Indgang til gildesal mv.
Gildesal
Gildesal
Køkken i gildesal
Hobbyrum /aktivitetsrum
Fyrrum
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

En ejendom fyldt med muligheder både til helrås- og fritidsbrug

NEDSAT MED KR. 220.000.

En stor og speciel ejendom med mange muligheder for benyttelse i gåafstand til Limfjorden. Ejendommen er stor på beboelse og har tilmed nogle store gode rum i udhuse, som bl.a. tidl. har været systue. Som sagt er mulighederne mange og kan bl.a. være et godt udlejningshus til feriegæster grundet størrelsen, mulighederne i udhusene, flere badeværelser og nær skøn natur og Limfjorden. En kombination af beboelse og bed & breakfast vil også være en god løsning eller blot som en stor bolig med tilhørende gode udhuse / garage til familien, der gerne vil have meget plads og også evt. nogle former for erhverv / lager. Ejendommens bolig er på 193 m2 + 48 m2 udestue og 391 m2 udbygninger.

Da der er mange m2, vil ejendommen blive beskrevet med alle rum uden de store detaljer, som så kan ses på foto eller endnu bedre ved en fremvisning.

Stuehusets indretning: Indgang / entre med viktualierum og herfra er der adgang til mellemgang med grovkøkken, sauna og et wellnessrum med brus og hjørnebadekar. Fra entreen er der også indgang til et badeværelse med badekar og bruseniche og der er også indgang til et stort køkken / alrum med trappe til 1. salen og med udgang til østvendt terrasse. Stor vinkelstue med god vægplads og udgang til en meget stor udestue / orangeri med tag i kip og udgang til sydvendt terrasse. 1. salen består af opgang til stor repos / forstue og herfra er der 3 gode værelser, et badeværelse med bruseniche og et stort værelse med udgang til svalegang. Der er gulvvarme i badeværelserne. Ejendommen trænger delvis til en renovering. Energimærke D med et årligt beregnet opvarmet forbrug med træpiller kr. 13.400.

Fra entreen er der adgang en stor vinkel bygning, hvor udhusene har følgende indretning: et disp. rum / baggang med udgang til haven og videre gang til garagen. Herfra er endnu en garage med port og med videre gang til den anden del af vinkelbygningen, hvor der er et badeværelse, endnu et dips. rum med indgang fra gårdsplads, fyrrum. Yderligere er der en stor fin gildesal med køkken. Fra gildesal er der et aktivitetsrum / hobbyrum med videre gang til endnu 2 garager med porte. Sidst er der en carport i enden af udbygningen. I udbygningen er der nedgang til en vinkælder / tidl. beskyttelsesrum.

Grunden er på 2.280 m2 og anlagt med gårdsplads og have på 2 sider af huset imod syd og vest. Haven består mest af græs, hæk og træer og med en øst og sydvendt delvis overdækket terrasse.

Ejendommen ligger i et naturskønt område godt 1 km fra Limfjorden og med bus kørende forbi forenden af grusvejen. Ejendommen ligger frit og ugenert i rolige omgivelser og rummer en masser muligheder.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Ålekistevej 6, V. Assels, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ålekistevej 6, V. Assels, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger