Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

En god og charmerende villa i et godt kvarter.

Velbeliggende og charmerende villa nær fjord og grønne områder i den nordlige del af Nykøbing. Villaen er i 3 plan med et boligareal på 114 + udestue og 72 m2 kælder. 644 m2 god grund med både parkering og hyggelig privat have. Indretning: entre med åben forbindelse til hall lign. gang med fin trappe til både 1. salen og kælderen. Fra gangen er der indgang til et ældre køkken med udgang til vestvendt stor overdækket terrasse. Charmerende stuer, der består af spisestue i åben forbindelse med hyggestue, der har adgang til forgangen. Spisestue har brændeovn og med adgang til udestuen, der har udgang til haven.

1. salen består af repos, et badeværelse med brus, et godt værelse og et soveværelse med skabe og udgang til altan. Kælderen har en god loftshøjde og består af nedgangsrum med udgang, 2 disp. rum, et stort bryggers og et viktualierum.

Grunden er anlagt med forhave og indkørsel til carport. Haven er syd/vestvendt og hyggelig i private omgivelser med hæk, buske, træer, græsplæne og en flisebelagt terrasse. Yderligere er der en stor overdækket terrasse med indgang til køkkenet, et skur og et udhus.

En god og solid villa på en god beliggenhed med en virkelig charmerende bolig, der rummer mange gode detaljer og kan med en kærlig hånd blive et flot og dejligt hjem med de gode dyder en villa som denne har, så som højt til loft og regulære rum og det udefinerbar: en bolig med sjæl. Et sted der skal ses. Indendørs foto kommer senere, men hvornår vides ikke endnu.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Lindevej 15, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lindevej 15, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger