Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Super dejlig villa i et godt kvarter.

Super dejlig familie villa beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter i Glyngøre med sti systemer til skov, grønt område og nær både hal, skole mv. Villaen er løbende renoveret og fremstår i en lys og moderne stil med en god indretning, hvor den ene halvdel er værelsesafdeling med store værelser og den anden del er fælles rum. Derudover er der bl.a. et isoleret hobbyrum. (tidl. garage).

Boligens indretning: lys og praktisk indgang med gasfyr (2013), skabsplads og ophævet arr. til hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til mellemgang, hvor der er et dejligt soveværelse med meget skabsplads og 2 store værelser. Yderligere er der et pænt badeværelse fra 2007 med gulvvarme, lyst inventar og endnu et værelse. Flot og moderne køkken med hvidt inventar, som adskiller køkkenet fra et stort alrum, der har en længde på over 7 m., som giver mulighed for at være mange til middag. Fra alrum er der udgang til en hyggelig overdækket terrasse, hvor der kan grilles året rundt. Fra alrummet er der via dobbelt fransk dør og få trin ned en super dejlig stue, som er tilbygget i 2012 med loft i kip og udgang til endnu en stor terrasse. En bolig der besidder mange gode egenskaber til børnefamilien, men bestemt også velegnet til alle andre. Der er gulvvarme i følgende rum: bad, køkken / alrum og stue. Villaen har træ / alu vinduer / døre fra 2012.

Grunden er nem og velanlagt med flisebelagt parkering og indkørsel til carport. Forhaven er hyggelig med fliser, bålplads og græsplæne, som fører om til den overdækket terrasse. Gennem carport er der indgang til et stort flot renoveret / isoleret hobbyrum, som kan benyttes til aktivitetsrum, fester, værksted eller blot til opbevaring. Herfra er der udgang til den store terrasse som ligger mellem stue og hobbyrum med videre gang ud på græsplænen. Et dejligt lukket område med god plads til hygge og leg, både på den store terrasse og græsplænen.
En moderne og velindrettet villa beliggende i et skønt område og som både er velegnet til ung som ældre.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Lyngvænget 49, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lyngvænget 49, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger