Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

1 plans villa i et godt og roligt område

Dejlig familievilla på nem grund med flot have nær nærmest alt i Glyngøre fra badestrand, skov, børnehave, skole, indkøb og få minutters kørsel til Nykøbings gågade. Glyngøre ligger meget naturskønt og har en hel speciel stemning, hvor bl.a. havnemiljøet med flere restauranter er et godt eksempel.

141 m2 bolig i plan som fremtræder i en god og lys stil og en fin indretning. Villaen er moderniseret med bl.a. køkken, badeværelse, gulve, lofter og et nyere fyringsanlæg. Villaens indretning: entre, gæstetoilet med gulvvarme, et godt værelse, lys og hyggelig stue med brændeovn, store vinduer og udgang til syd /vestvendt terrasse, nyere køkken i hvidt inventar fra AUBO med kvalitets hårde hvidevarer og plads til spisebord. Indretning af køkkenet er super god med bl.a. hjørneskab, som fungerer som viktualierum. Fra køkkenet er et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter og herfra gå vi ind i en mellemgang med adgang til 2 værelser, et dejligt soveværelse og ikke mindst et flot nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Velanlagt 1.108 m2 grund med flisebelagt indkørsel til muret garage med værkstedsafdeling. Haven er nem og består mest af græsplæne og et skønt terrasseområde mod vest. Ligeledes er der drivhus og plads til køkkenhave.

Glyngøre oser det af aktiviteter og der er mange ildsjæle i området med et godt sammenhold. Glyngøre har bl.a. dykkerpark, en bypark, flere spisesteder, en super hyggelig havn, et iværksætterhus og et godt foreningsliv med bl.a. hallen liggende i gåafstand fra villaen.

Et godt område til børn, voksne, der også gerne vil være ude, da der både er grønne område, gode gåture i skov eller ned til Limfjorden, som ligger ca. 400 m. fra adressen. Yderligere er der et godt stisystem i området og boldbaner nær villaen.

Alt i alt en god villa, for nærmest alle, da den er i plan, har en god beliggenhed.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Lyngvænget 1, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Lyngvænget 1, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger