Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Stor velholdt villa og grund

Meget stor og fin villa med et boligareal på 209 m2 plus kælder på 114 m2 beliggende på en lukket villavej i Frøslev i gåafstand fra dagligvare indkøb, børnehave og bus, der bl.a. har forbindelse til div. skoler i området. Sammen med en god villa og en muret garage på 58m2 er der en meget velanlagt grund med en super hyggelig og flot have, der har mange forskellige indtryk og et fryd for øjet og et godt sted at lege.
En ejendom som rummer det en familie har brug for med bl.a. gode værelser, store fælles rum og ikke mindst en god kælder med mulighed for hobby-/ spille- /legerum og også god til gildesal. Ja, kun fantasien sætter grænser for, hvad de gode ekstra m2 kan benyttes til.
Villaen har følgende indretning: bryggers med skabe, vask og plads til hårde hvidevarer, stort og rummeligt køkken med velholdt opr. inventar, der nemt kan moderniseres. Køkkenet har god plads til spisebord og med udgang til sydvendt terrasse. Herfra er der en stor stue i vinkel med stort vinduesparti og brændeovn. Fra stuen er der en stor entre (også indgang til køkken) med god trappe til 1. salen, et gæstetoilet, et værelse. 1. salen: opgang til forstue, et meget stort gavlværelse, endnu et godt værelse, et soveværelse med udgang til svalegang og et opr. badeværelse med både bruseniche og badekar.
Kælderen: nedgang til vaskerum / grovkøkken, mellemgang, 2 gode disp. rum, et badeværelse med brus og en stor gildesal. En god kælder, der oser af muligheder for hygge, sport, fest, leg, værksted mv.
Grunden er anlagt med fin forhave, stort flisebelagt område med opkørsel til pæn muret garage og et værkstedsrum med indgang fra havesiden. Haven ligger mod syd /vest og er virkelig en oplevelse. Svært at beskrive, så skal ses, da den er så super hyggelig med græs, stier, bede, træer, hyggekroge og selvfølgelig en sydvendt terrasse. Haven er velanlagt på den rigtige måde og dermed forholdsvis nem. Yderligere er der flere drivhuse.
Villa, grund, have og beliggenhed i en harmonisk helhed, der rummer mange gode egenskaber for familien og tilmed til en god husleje, grundet en attraktiv pris.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Majgårdsvej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Majgårdsvej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger