Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Idyllisk og hyggelig ejendom - meget nedsat

Ejendommen er væsentlig nedsat, da ejeren ønsker snarest ejendommen solgt.

Super idyllisk ejendom beliggende i frie og private omgivelser på en hyggelig og skøn grund nær skov med mulighed for gode gå - ride- og cykelture. Såfremt hest haves, er der mulighed for opstaldning hos nabo.

Ejendommen ligger bagerst på privat / fælles vej, så her er der ro og privatliv med mulighed for at nyde en speciel og meget hyggelig grund med en have, der oser af hygge med en stor fin terrasse. Yderligere er der flere gode udhuse.
Huset har et boligareal på 210 m2. med følgende indretning: indgang med trappe til 1.salen og yderligere er gangen fordeling mellem husets værelsesafdeling og fællesrummet. Huset er lavet handicapvenligt med lift i gang, så man undgår trappe i underetagens rum. Liften kan fjernes og der kan genetableres en trappe. Fællesrummet består af et stort køkken med hvidt inventar og herfra ud i et med stort alrum og videre i vinkel er en dejlig lys stue med store vinduer og udgang til en stor og hyggelig overdækket træterrasse, der oser lidt af western stil. Værelsesafdelingen består af et fint lyst badeværelse, mellemgang, 2 store værelser, endnu et værelse med gennemgang til et stort værelse. Her er der mulighed for at lave gennemgangsværelse til et værelse og fra det bagvedliggende værelse kan der laves indgang fra stuen og dermed får man 4 store værelser, hvor flere har skabe. Fra mellemgang er der også et praktisk mindre bryggers / vaskerum.

1. salen er en stor og hyggelig stue med udgang til svalegang, der har trappe til haven. Der er brændeovn i begge stuer.

Grunden er anlagt med gårdsplads, et større udhus med pillefyr og derudover flere gode udhuse med plads til både små hobbydyr, værksted mv. Mod øst, syd og vest er der anlagt en speciel og meget hyggelig have med bl.a. frugttræer, køkkenhave, havehus, stort græsplæne, buske, træer og bede. Haven giver virkelig mulighed for at nyde udelivet i det danske vejr, da der er bygget en stor og fin overdækket terrasse i træ med gangbro til et åbent lysthus (espalie). Den overdækkede del er så stor, at der udover funktionen som terrasse og kan bruges til planter mv. Med få ord kan det blot siges, at grund og have er unik i vidunderlig og hyggelige omgivelser.

Alt i alt et hyggeligt landsted med god plads både inde og ude i et område nær skov og derudover med flere skolevalg, børnepasning, indkøb mv., indenfor ca. 5 km.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Malhøj 13, Sindbjerg, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Malhøj 13, Sindbjerg, 7970 Redsted M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger