Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

God villa i plan med 66 m2 udhus / garage på dejlig grund.

En dejlig villa med tilhørende 66 m2 stor garage og hobbyrum beliggende på blind og rolig villavej i Fredsø med en dejlig udsigt fra stuen over området med broen i horisonten.
Såfremt et ekstra værelse ønskes i boligen, så er der mulighed for det. Der er gulvvarme i følgende rum: bryggers, køkken og begge badeværelser. Yderligere har villaen nyt tag fra 2015 og gasfyr fra 2016. Energimærke C med et årligt beregnet for på kr. 11.039.

Villaen er på 130 m2 + udestue fra 1990erne og har følgende indretning: stort og lyst bryggers med bord / vask, skabe og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der både indgang til værelsesafdelingen og til køkkenet, som er lyst og velindrettet med god plads til spisebord og herfra er der udgang til en super dejlig udestue med god plads og med videre udgang til terrassen. Udestue ligger rigtig for både indretning og solen og dermed et stort plus i hverdagen, da der er direkte adgang til køkkenet. Fra køkkenet er der en rummelig stue med god vægplads, stort vinduesparti med en skøn udsigt over området og fra stuen er der videre adgang til fordelingsgang, hvor bl.a. værelsesafdelingen er. Her er der et opr. mindre badeværelse med brus, et godt værelse og en entre, som er muligt at lave om til et mindre værelse. Yderligere er der et soveværelse med faste skabe og med indgang til endnu et badeværelse med bruseniche og lyst inventar.

Her får man ikke bare en dejlig og nem bolig, men også et stort godt udhus på 66 m2, som er delt i 2, hvor den ene del er garage og den anden del er et stort regulært rum, som kan bruges til både hobbyrum, gildesal, aktivitetsrum mv. Udhuset ligger lige overfor bryggers med flisebelagt terrasse mellem de 2 bygninger.

En meget velholdt og velanlagt grund bestående af flisebelagt opkørsel til garage med flisebelagt gang rundt om hele villaen med flere terrasser. Haven er hyggelig med græs, bede og et større græsområde ved udhus, der videre føres om mod vest og sydsiden. Yderligere er der en meget hyggelig og flot havepavillion, så her er der rig mulighed for at nyde årstiderne både i denne og udestuen.

Alt i alt en god bolig med stort udhus og dejlig grund beliggende på rolig villavej nær skole, skov og skøn natur og med 5 min. kørsel til Nykøbing.

Villaen kan benyttes af alle aldersgrupper og såfremt ønskes, er der også mulighed for at lave køkken, alrum og stue i et. En godt sted med en billig måned ydelse.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Marktoften 12, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Marktoften 12, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger