Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Bryggers
Køkken
Køkken
Fordelingsgang
Fordelingsgang
Gæstetoilet
Stue
Stue
Stue
Stue
Værelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Bryggers
Hobbyrum
Garage
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Velholdt villa i plan + 82 m2 garage mv.

En lys og dejlig villa i 1 plan med bl.a. stor garage beliggende i et godt område bagerst på blind vej nær skov, børnepasning / skole og også med få minutters kørsel fra Nykøbing.

Boligen er lyst og imødekommende med følgende indretning: entre med videre gang til en stor fordelingsgang, hvorfra der en stor lys stue i vinkel med god vægplads og udgang til overdækket terrasse. Fra fordelingsgangen er der et gæstetoilet, et fint soveværelse med skabe, et alm. værelse med skabe og et meget stort værelse. Yderligere er der et flot badeværelse fra år 2000 med gulvvarme, bruseniche og et fint moderniseret køkken med hvide låger og plads til spisebord. Fra køkkenet er der baggang med bord / skabe og plads til hårde hvidevarer. Fra baggang er der direkte adgang til et stort udhus på 84 m2. bestående af entre med adgang til et fyrrum med udgang til terrasse og også med adgang til et stort dejligt hobbyrum. Herfra er der videre gang til en stor garage fra 1991 med port og indkørsel fra Østermøllevej. Ejendommen kan både opvarmes med oliefyr og pillefyr, som står i garagen.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel langs villaen og på 3 sider er der hyggelig have bestående af hæk, græs, bede og en sydvendt overdækket terrasse. Mod vest er der en stor flisebelagt terrasse mod med læ og indgang til fyrrum. Her er også indtil flere skure og endnu en garage.

En virkelig fornuftig villa med en lys og dejlig bolig og med tilhørende udhus / garage er der rig mulighed for mange forskellige aktiviteter. Et ideelt sted for børnefamilien, da børnepasning / skole er i gåafstand og tilmed nær Legind skov og via bro er man også hurtig i Nykøbing (skoler hal mv.)
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Marktoften 14, Fredsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Marktoften 14, Fredsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger