Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Have
Terrasse
Gang
Køkken-alrum
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Gang
Værelse
Badeværelse
Soveværelse
Gang
Bryggers
Toilet 1. sal
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
 

Stor velholdt villa i et godt område nær skole / børnepasning og skov

På rolig villavej nær skole, børnepasning og skov ligger denne 272 m2. store villa med tilhørende garage. En perfekt bolig og sted for familien, der gerne vil have meget plads og en nem hverdag. Villaen er i en god stand med bl.a. 6 værelser, 2 stuer og beliggende på en hyggelig 893 m2. stor grund.

Villaen er indrettet som følgende: overdækket indgang til et stort bryggers med skabe, bord, grovvask, plads til hårde hvidevarer og et godt viktualierum. Fra bryggers er der gang, hvorfra der et værelse, et soveværelse med skabe og et velholdt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, badekar og lyst inventar. Ud i et med gangen er et fordelingsområde (hall) med trappe til 1. sal og også med adgang til villaens entre, køkken og stue. Køkkenet er rummeligt og velholdt med god plads til spisebord og med udgang til vestvendt terrasse. Køkkenet deler væg med en stor lys stue med god vægplads, der også har udgang til sydvendt delvis overdækket terrasse. Der er flotte trægulve i både stue, køkken og gangareal.

1. salen er rummelig og velindrettet og her er der rig mulighed for at indrette sig efter behov, da der er store værelser, som kan benyttes til både stue, aktivitetsrum, børneværelse mv. 1. salen er tilbygget i 1977 og består af repos / fordelingsgang og herfra er der et toilet, et meget stort gavlværelse, 3 rummelige værelser med skabe og en stue med brændeovn og udgang til en bred svalegang med en skøn udsigt over området. Da villaen velholdt og i en god stand, er det mere modernisering af boligen efter egen smag og hvordan man vil bo, som evt. skal gøres.

Tilhørende er en 50 m2 muret garage med et godt disp. rum, som har adgang til bryggers via overdækningen.

En velanlagt og hyggelig grund med flisebelagt parkering og indkørsel til garage og indgang. Foran villaen mod syd er der en delvis overdækket terrasse med videre gang til vestsiden, som er anlagt med en stor terrasse og et super dejligt havehus, som udvider årstiden for lys og hygge. Resten af grunden er have, der er anlagt med græsplæne, hæk, bede og træer og herfra er der adgang til både villa og garage.

En super dejlig og kvalitets villa med et godt lysindfald, der giver mange muligheder for den store familie eller blot familien, som gerne vil have god plads i rolige omgivelser nær skole / børnepasning, skov og med 5 min. kørsel til Nykøbing.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Marktoften 6, Fredsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Marktoften 6, Fredsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger