Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Et charmerende rækkehus med skøn udsigt.

Et spændende rækkehus i 3 niveauer på en skøn grund med have og flere terrasser beliggende rigtig for solen med en skøn udsigt til grønt område.
Huset har en speciel og charmerende indretning med mulighed for, at familien kan indrette sig hensigtsmæssigt i forhold til deres behov. Indretningen er som følgende: entre, fordelingsgang med fin og god trappe til både overetagen og underetagen. Herfra er der et badeværelse med bruseniche og lyst inventar. Fra gang er der også indgang til et pænt og lyst køkken fra 2005 i åben forbindelse med en lys og hyggelig stue, der bl.a. har pænt gulv, store vinduer til havesiden med udgang til en fin overdækket terrasse mod vest med trappe nedgang til haven. Da stueplan ligger højt grundet underetagen, er der herfra en vidunderlig udsigt, som kan nydes året rundt.

Overetagen har repos, et opr. og velholdt badeværelse med badekar, et stort værelse og et soveværelse, begge med skabe.

Underetagen har nedgangsrum, et mindre disp. rum og et stort vaskerum med skabe, vask og god plads til hårde hvidevarer. Denne del af underetagen er kælder. Resten er bolig og bestående af et stort dejligt rum i niveau med haven, som kan benyttes til både stue / et stort værelse eller måske dele det i to. Rummet har ligeledes store vinduer til haven og udgang til en stor delvis overdækket terrasse med videre gang ud i haven.

Velanlagt grund med flisebelagt indkørsel til carport med redskabsrum og videre med flisebelagt gang til entre og østvendt terrasse. Haven ligger mod vest med en stor flisebelagt delvis overdækket terrasse og resten består af pæne bede, græs og åben til fællesarealet. Yderligere er der et drivhus og et fint udhus, hvor bl.a. trailer eller lign. kan holde. Der er en super skøn udsigt over området fra både have og ikke mindst terrassen i stueplan, der har adgang fra haven via trappe.

Alt i alt et lyst og spændende hus, der giver mange muligheder for at bo godt og hyggeligt i et område med få minutters gang til både strand, skov, grønt område og gågaden.Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Markedsgade 61, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Markedsgade 61, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger