Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Charmerende frtiliggende hus i centrum

Charmerende og fritliggende byhus med egen parkering i centrum af Nykøbing få minutters gang fra gågaden, biblioteket, havnen mv.
Huset har en god stil med højt til loft, regulære rum og en skøn sydvendt gårdhave.

Huset indretning: entre fra gaden med trappe til 1. salen og et lille gæstetoilet ved trappen. Fra entre er der en hyggelig spisestue kombineret med en stue, der har udgang til havestue og haven. Fra stuen er der mellemgang med adgang til ældre køkken med viktualierum og udgang til et stort ældre bryggers med god plads og også med udgang til havesiden med gang til carport. Den anden del af stueplanen består af endnu en stue fra spisestuen og herfra er der et fint soveværelse og et badeværelse med separat bruseafdeling. Ved en evt. renovering af køkkenet, kan viktualierum, mellemgang og stue / spisestue sammenlægges til et stort køkken / alrum, som vil give et moderne udtryk. Dog kan denne del også nænsomt renoveres i de opr. rum, så stilen og sjælen forbliver i huset.

1. salen er indrettet med repos, et værelse og et stort gavlværelse. En stor del af 1. salen har ingen opvarmning og er derfor i energimærket sat til at blive opvarmet med elvarme, som giver et skævt billede af det faktiske forbrug. De fleste vinduer er udskiftet fra 2010 og frem. Huset har fået nyt tag i år 2013.

Grunden er anlagt med fælles opkørsel til carport med indgang til resten af grunden, som er super dejlig sydvendt grund med en nydeligt og meget velanlagt gårdhave med fine terrasser. Haven og havestuen vender rigtig for solen og her kan nydes mange timer både inde og ude. Yderligere er der et nyere fint træskur.

Huset kan benyttes af alle aldre, da alle nødvendige rum er i stueplan.
Et hus med charme, hygge og god stil i fine omgivelser nær gågaden i Nykøbing.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

M. C. Holms Gade 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

M. C. Holms Gade 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger