Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Super fin landejendom med 2,5 ha. jord

Flot landejendom med 2,5 ha jord.

Velkommen til en skøn ejendom der formår på fineste vis, at forene de bedste egenskaber ved et flot og ordentlig landsted med 2,5 ha. jord, der er som skabt til familien, der gerne vil have god plads i dejlige omgivelser. Masser af muligheder for både at nyde inde og udelivet på en stor og meget velanlagt grund med passende udbygninger. Her kan leges i miniskov, på stor græsplæne, laves ting i et godt værksted og såfremt ønskes, vil sammenværet med bl.a. hobbydyr være tæt, da græsarealet og stald ligger op til have og bolig. Ønskes kødkvæg / heste eller lign., er det også muligt grundet jordareal og fin stald. Her fås en funktionel hverdag, da beliggenheden er god og ikke langt fra hverken Nykøbing eller Erslev. Yderligere er ejendommen i topform og kræver dermed ikke den store vedligeholdelse.

Er drømmen at bo godt og moderne i frie omgivelser?

Kig så lige indenfor i denne dejlige bolig, som fremstår i en lys og venlig stil med fokus på fællesskab og hygge med flere store fællesrum. Indretning: flot entre med trappe til god kælder og indgang til både et stort rustik og pænt badeværelse og til et fint køkken (2000) / alrum med udsigt til ejendommens have / grund og stald. I åben forbindelse fra alrum er en stue med udgang til terrasse og indgang til både en hyggestue og entre med pæn trappe til 1. salen. Hele stueplanen har gulvvarme fra 2003. 1. salen er lys og flot med loft i kip, synlige bjælker og har en god indretning med opgang til fællesrum, mellemgang, et stort værelse med kvist, et badeværelse, endnu et værelse og et soveværelse med skabe. Boligen er gennemført i en god og rustik stil, der rummer hjemmelighed og hygge. Indretningen er lavet med mulighed for flere værelser.
Kælderen har en god lofthøjde og mange muligheder for udnyttelse, så som til hygge / legerum, opbevaring osv. Der er flere gode disp. rum samt et fint bryggers / vaskerum med udgang.

2,5 ha. jord, velanlagt grund og gode bygninger, der forener en gennemført landejendom.

Af grusvej til gårdplads ankommes en flot dobbelt muret carport og overfor er der et fint udhus, der består af isoleret værksted / fyrrum og en stor fin isoleret stald / lade med stålspær og store bokse, hvor der også er mulighed for løsdrift. Bygningen kan sagtens benyttes til andre formål. Stort og meget fint flisebelagt område med gang til både hus og udbygning. I sammenhæng heraf er der en stor terrasse, der bugter sig rundt på husets alle 4 sider med hyggehjørner og gode læ forhold. Park lign. have med store træer, buske og græsplæne, der fremstår i fuld harmoni med ejendommen. Resten af grunden kan benyttes til evt. hobbydyr, cross eller hvad nu familien vil bruge de frie omgivelser til. Mod vest er der en miniskov.
Her er stort set det, der kan ønskes af et perfekt landsted med et godt inde og udemiljø i fine rammer og alligevel så nær alt andet.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Mejerivej 9, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Mejerivej 9, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger