Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Lade
Entre
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Bryggers
Køkken-alrum
Køkken
Stue
Stue
Stue
Udsigt
Udsigt
Soveværelse
Walk-in closet
Walk-in closet
Stald
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Privat og fritliggende landsted med fjorden i horisonten

Fritliggende landejendom der har gennemgået en større renovering inkl. energirenovering med ny varmepumpe (luft til vand), solfanger og solceller. Det gør at ejendommens energimærke er A2015 og har jf. energimærke et samlet overskud på energi på kr. 1.928. Ejendommen består at stuehus, lade og staldbygning og beliggende i frie omgivelser med et grundareal på 5.274 m2 med en skøn udsigt over marker med Limfjorden i horisonten.

Stuehuset har gennemgået en større renovering fra 2005 til 2009 og fremstår i en hyggelig og lys stil med følgende indretning: stor lys entre og herfra er der et fint værelse, et flot badeværelse med både bruseniche og boblebad. Yderligere er der et praktisk bryggers med vask, skabe (ophævet til hårde hvidevarer) og er også husets teknikum. Fra entreen er der indgang til husets hjerte, som er et stort fælles rum bestående af køkken / alrum og i åben forbindelse med stue i vinkel. Ældre funktionelt køkken med god indretning og plads, der giver rummelighed. I stuen er der brændeovn og udgang til haven mod syd med udsigt til Limfjorden. Fra stuen er der indgang til et værelse og et dejligt soveværelse med et stort walk-in closet. Hele boligen har gulvvarme.

Grunden er anlagt med grusvej til gårdsplads, hvor der er udhuse i vinkel bestående af en god ladebygning, som kan benyttes til mange forskellige formål og en staldbygning med isoleret værksted og viktualierum. Yderligere er der et fritliggende udhus og et maskinhus med inde- og udendørs voilere. Rundt om ejendommen er der græs og en nem have mod syd mest bestående af græs. Et hyggeligt landsted i rolige omgivelser med en skøn udsigt udover marker / Limfjorden og også beliggende få minutter fra fjorden på den vestlige del af øen.

Nærmeste landsbyer er Karby og Hvidbjerg, der både har indkøb, skole, børnepasning, kulturcenter, hal og mange forskellige fritidsaktiviteter. Et super dejligt sted i rolige og private omgivelser med god plads både inde som ude og et godt og meget energivenligst stuehus.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Mosevej 1, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Mosevej 1, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger