Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Skøn ejendom med stort udhus / garage

Flot fritliggende ejendom holdt i oprindelig stil med højt til loft, gulve i afhøvlet fyrretræ og store regulære rum. En speciel og spændende bolig med sjæl og rummelighed. Tilhørende er en garage og et stort udhus på 168 m2. fra 2010 bygget med stålspær, der kan benyttes til mange formål. Grunden er velanlagt og meget hyggelig, der står i god harmoni med en flot bygning.

Boligen er på 216 m2 og indeholder: baggang med fin trappe til 1. salen og plads til hårde hvidevarer. Et godt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og i en stil, der passer fint til huset. Fra baggang er der et pænt nyere køkken med en god indretning og i åben forbindelse med et alrum, hvor der er god plads til spisebord. Fra køkkenet er der ligeledes en stor fin spisestue / stue med udgang til sydvendt træterrasse og med adgang til et stort soveværelse med store skabe / skydelåger. Fra spisestuen er der dobbelt franskdør til stuen, der ligeledes er charmende og herfra er der den pæne indgang med dobbelt dør til gårdsiden. God indretning i stueplan, hvor stilen står fint i overensstemmelse med husets oprindelse og gør, at boligen har mange muligheder for forskellige indretninger. Der mangler en dør på plantegningen mellem entre og køkken.

1.salen har en lidt speciel og meget hyggelig indretning: repos / fordelingsgang, værelse med tagvindue, mindre værelse og et stort værelse i vinkel, der er super fint og kan helt sikkert bruges til andet såsom hobbyrum, stue mv. Tilmed er der en dejlig udsigt over området.

Her er både god plads inde og ude, da ejendommen har et større udhus fra 2010 på 168 m2. med stor port og loft i kip og herfra er der adgang til en garagedelen. Disse bygninger giver mange muligheder for aktiviteter, opbevaring mv. Da der er højt til loft, kan bygningen også rumme større maskiner, lift mv. Ejendommen opvarmes med pillefyr.

Grunden er velanlagt og harmonisk i forhold til det flotte stuehus med stor gårdsplads, dejlig have, der ligger rigtig for solen og har bl.a. store træer, buske, stor græsplæne og en træterrasse. Yderligere er der ved gårdplads græsområde, der nu benyttes til leg.

En meget speciel og unik ejendom med mange muligheder såvel til privat som kombineret beboelse og hobbyerhverv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Mårbækvej 3, Mollerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Mårbækvej 3, Mollerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger