Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Værelse
Badeværelse
Baggang
Udestue
Entre
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Toilet
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

120 m2 bolig + udestue + 59 m2 udhuse og egen parkering

Et godt hus beliggende på en dejlig grund med bl.a. både egen parkering, carport og garage. boligen er på 120 m2 + udestue og derudover et godt hobbyrum. Opvarmes med fjernvarme og har energimærke C og et årligt forbrug på kr. 15.400 efter 2022 priser.

Huset indretning er som følgende: fra fortov er der indgang via entre, der har depotrum og trappe til 1. salen. Fra entreen er der en stor hyggelig stue med videre gang til et pænt lyst køkken fra 2008 med plads til spisebord. Herfra er der baggang i åben forbindelse med bryggers, der har plads til vaskemaskine og bord med vask. Fra baggang er der indgang til et fint soveværelse med skabsvæg og også til badeværelse med gulvvarme, bruseniche og hvidt inventar. Yderligere er der fra baggang udgang til en vestvendt udestue med videre gang ud i haven / terrassen.

1. salen består af opgang til repos og herfra er der et toilet, et mindre værelse og et stort værelse, begge har faste skabe.

Grunden er på 726 m2 og er anlagt med indkørsel til carport, parkering med videre kørsel ind i en fin garage, som også kan benyttes til opbevaring. Haven er hyggelig og består af flisebelagt gange og sydvestvendt terrasse med indgang til udestue. Yderligere er , buske, bede og en større græsplæne. I forlængelse af huset er et dejligt hobbyrum med adgang fra haven.

Et godt hus med en lys bolig på 120 m2 + 21 m2 udestue og 59 m2 udhuse / garage og carport. Yderligere er der både gode adgangsforhold til grunden og parkering på grunden.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Nørrebro 113, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrebro 113, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger