Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et fint hus med parkering, garage og udhus.

Et godt og istandsat hus beliggende på en 623 m2 grund med parkering, garage og udhus. Husets boligareal er på 89 m2 + en god kælder også på 89 m2. Huset er beliggende få minutter fra Nykøbings centrum og fra boligen er der en hyggelig udsigt over området, da boligen ligger højt grundet kælderen.

Boligen er lys og moderne med følgende indretning: fra entre er der indgang til et værelse og til et fint badeværelse med bruseniche og lyst inventar. Fra entre er der også indgang til et super dejligt og pænt køkken med spise pladser og i åben forbindelse til en stor stue med brændeovn, god vægplads og store vinduer til vejen, der giver et godt lysfald, men alligevel er boligen stort set privat grundet højden. Kælderen er renoveret og fremstår i en lys og fin stand med nedgangsrum med udgang til haven. Herfra er der et fint vaskerum, et lille dips. rum og et stort disp. rum. Sidst men ikke mindst, er der et stort aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at bruge den som hobbyrum eller måske til billard, bordtennis, leg hygge, fest og lign.

Grunden er meget anlagt med flisebelagt indkørsel op til garagen og herfra er der adgang til en hyggelig have med en stor flisebelagt terrasse og resten er mest græs og hæk. I haven er et udhus i træ, hvor der både er plads til cykler, haveredskaber, møbler mv.
Et fint og godt hus med en skøn bolig og en super god kælder. Derudover er der en dejlig grund med store flisebelagte områder, mulighed for at parkerer og tilmed en garage og et udhus.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Nørrebro 118, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrebro 118, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger