Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
Ejendommen
Have / Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Udestue
Udestue
Udestue
Værelse
Badeværelse
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Have
Have
Have
Ejendommen
 

Boligen er solgt


94 m2 villa i plan med udstue på nem grund

Se rapporterne under dokumenter her på siden.

I Erslev nær bus, dagligvareindkøb, slagter mv., ligger denne lille villa i 1 plan med et boligareal på 94 m2 plus udestue på en 540 m2 grund. Villaen trænger til en kærlig hånd og det er der taget højde for i udbudsprisen, så der er plads til renovering. Boligen har en super god indretning og her er der ingen spild af m2 og tilmed har den en dejlig vestvendt udestue (plast), som kan benyttes og hygges i de fleste måneder om året.

Villaen har følgende indretning: forgang med skab, bord og plads til vaskemaskine. Herfra er der indgang til et stort køkken med lyst inventar i vinkel og rigtig god plads til spisebord. Fra køkkenet er der en stor regulær stue med megen vægplads og udgang til udestuen. Fra stuen er der indgang til værelsesafdelingen bestående af mellemgang, et opr. badeværelse med gulvvarme og bruser, et soveværelse og et godt værelse, begge værelser har skabe. Villaen ligger på en stille privat / fællesvej med syd / vestvendt have, der mest består af hæk, buske og græsplæne og videre til bagsiden af villaen øst.

Yderligere er grunden anlagt med opkørsel til carport / redskabsrum og også flisebelagt gangareal fra vej til villaen. Villaen er opført i 1981 og opvarmes med el og den årlige udgift er kr. 12.000, som kan optimeres yderligere ved installation af luft til luft varmepumpe.

En villa med en god indretning, der trænger til renovering, specielt udefra, som er beliggende på en dejlig nem grund på rolig vej i en velfungerende landsby.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Nørrevænget 1, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Nørrevænget 1, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger