Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

En ejendom som overrasker - skal ses indefra.

Huset, der skal ses indefra, da den overrasker super meget. Den rummer så meget og er velrenoveret med tilhørende stort hobbyrum.

Totalrenoveret ejendom, der virkelig er charmerende og udefra vil man slet ikke vide, hvor fint huset er indefra. Derudover er der et stort fint udhus / værkstedsrum i en god stil, der kan benyttes til alt muligt, lige fra hobbyrum, gildesal, værksted, lager mv.

Boligen er renoveret i 2014 / 15 med lyse og venlige rum og har også fået nyt tag i samme periode.
Villaen har en god have med udsigt over åbne marker og vidder. Haven er ikke pt. holdt, men man kan sagtens se mulighederne.

Indretning: Hall med flotte gulve og åben trappe til 1. sal. Stor lys vinkelstue med flotte trægulve og udgang til haven. Fint nyere moderne køkken med plads til spisebord og en hyggestue med brændeovn. Yderligere er der et stort værelse, gæstetoilet og et fint lyst badeværelse med bruseniche. Baggang/bryggers med et nyere pillefyr og plads til vaskemaskine mm. 1. sal er lyst og rummelige med åben repos med gelænder og udsyn ned i hall. Derudover er der et stort soveværelse og 2 store værelser.

Fra boligen er der direkte gang til et stort 125 m2 isoleret disponibelt rum/værksted med pæne gulve og troldtekt lofter.

Her får man virkelig meget for pengene og ejendommen skal ses indefra, da den har så meget mere at byde på, end man umiddelbart ser fra vejen. Så book en fremvisning.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Næssundvej 152, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 152, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger