Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Fint hus med et godt værksted

Et godt hus med en fin indretning beliggende i et område med mange aktiviteter og med få minutters kørsel fra skole / børnepasning, indkøb, haller, kulturcenter mv. Yderligere ligger Karby ud til Limfjorden med strand og gode gåture. Bussen kører lige forbi og færgen sejler til Thy få km. derfra.

Huset er tilbygget i 1999 og har i samme omgang fået nyt tag.

Ejendommen er løbende renoveret og fremstår i en fin stand med følgende indretning: stor bagindgang med adgang til pænt badeværelse fra 1995 med gulvvarme. Fra indgang er der mellemgang, der har trappe til 1. salen. Herfra er et pænt køkken og videre gang til en stor stue i vinkel med adgang til soveværelse og entre ud til gårdsiden. 1. salen består af repos og 2 meget store værelser med mulighed for at dele det ene værelse i 2.

Grunden er velanlagt med gårdsplads og indkørsel fra vejen til garage med hobbyrum, der også giver adgang til sydvendt terrasse og have, hvor der er indgang til baggang. Yderligere er der et stort isoleret værkstedsrum og et fint udhus i træ. Haven er velanlagt med stor sydvendt terrasse, stor græsplæne, bede, træer, hæk og ikke mindst med en dejlig udsigt over markerne.
Et godt sted til billige penge i et område der har meget at byde på, både mht. til samvær, aktiviteter og ikke mindst naturen.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Næssundvej 387, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 387, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger