Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Have
Den store festsal
Den store festsal
Toilet
Toilet
Lille festsal
Gl. industrikøkken
Stue med opgang til bolig
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken
Køkken
Værelse
Badeværelse
Stue 2. sal
Stue 2. sal
Værelse
Værelse
Have
Terrasse
Ejendommen
 

Tidl. Karby Kro og Festlokaler + privat bolig - rummer mange muligheder

Denne ejendom har mange muligheder for benyttelse og samtidig mulighed for at bo i den private del.
- Kan indrettes til en form for turisme eller Bed & Breakfast. Er beliggende få minutter fra badestrand og skøn natur.
- Der er ca. 10 min. kørsel til Hurup Thy, 30 min til Nationalpark Thy og 45 minutter til Klitmøller / Cold Hawaii. (Vorupøre, Stenbjerg mv.)
- Netbutik, da erhvervslokalerne er rummelig og opvarmet, så rig mulighed for lager eller en kombination af lager og butik.
- Udnyttelse til en erhvervsdrivende, så som en håndværker som værksted til mange mulige erhverv. Også til en hobby.
- Galleri eller andre former for kreative ting.
- Livsstils lokaler til yoga, træning eller lign.
- En eller anden form for Boot Camp
- Udlejning til fester eller weekends ophold
- Måske i en kombination af andre ting med mad ud af huset
Alle muligheder er gode og helt sikkert mange andre ideer også og da ejendommen ligger nær skøn natur, Limfjorden mv. er der også mulighed for et godt udeliv både for de, der kommer og evt. ejeren, hvis man ønsker at benytte den private bolig selv.

Tidl. Karby kro og festlokaler med privat bolig er beliggende i landsbyen Karby i gåafstand fra god strand, mange skønne gåture og få km. til dagligvare indkøb, skole, aktiviteter, færge til Thy mv.

En ejendom i en super god stand med mange muligheder for udnyttelse. Her er både en fin bolig og store erhvervslokaler, som for år tilbage har været brugt som udlejning til fester. Yderligere er der en god garage og et udhus. Ejendommen har mange m2 og derfor er det kun fantasien som sætter begrænsninger for benyttelse. Den gl. kros festlokaler fremstår i en god stil og kan både udnyttes erhverv, bruge det privat, kombiner privat / udlejning osv.

Indretningen af erhvervsdelen på 422 m2 er som følgende: stor indgang med toilet og videre gang til den lille sal med adgang til den store sal. Fra gangen er der også direkte adgang til den store festsal, som består af et dejligt stort og lyst rum med adgang til depotrum og også til både pæne herre- og dametoiletter. Yderligere er der et disp. rum med videre gang til et ældre industrikøkken, der er delt i 2 med baggang. Fra indgang / entre er der endnu et rum / stue med opgang til privaten, som er på 1. og 2. sal. Toiletterne har gulvvarme. Varmeudgiften i energimærket er inkl. opvarmning af festlokalet.

Privaten består af opgang til stort køkken / alrum med et nyere flot køkken og er bestemt boligens hjerte med masser af plads i gode og hyggelige omgivelser. Herfra er er mellemgang, et fint badeværelse, et soveværelse med walk in og et værelse. Fra alrummet er der trappe op til næste etage, hvor loftet er i kip med synlige bjælker og indrettet med opgang i en stor lys stue og herfra er der 2 store værelser og et badeværelse. Både bolig og erhversdelen fremstår i en god stand i en venlig og lys stil.

Grunden består af parkering, en garage med hobbyrum og et par udhuse. Yderligere er der en fin lille have og et legeområde. Derudover er der en hyggelig sydvendt terrasse med adgang til den store festsal.

Ejendommen har mange detaljer og muligheder og beskrivelsen kan virkelig blive langt, men plantegning og fotos giver et godt indtryk af ejendommen.

Ejers udgift til varme er ca. kr. 23.000 pr. år (2022). Her er ca. 250 m2 opvarmet som til alm. beboelse og gildesal mv. står også med varme, dog ikke samme grader som beboelsen.

Ved seriøs interesse, så kontakt ejendomsmægleren for en fremvisning.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Næssundvej 431, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 431, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger