Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Garage / have
Entre
Værelse
Værelse
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Køkken
Badeværelse
Badeværelse
Repos
Repos
1. salen
1. salen
1. salen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Et billigt hus i et velfungernde område

Hyggeligt hus på 110 m2 bolig beliggende på en nem grund med tilhørende garage og udhus i Karby få minutters gang fra god strand og Limfjorden. Her får du god plads med alt i plan og tilmed er der gode disp. rum på 1. salen. Husets tag er fra 2003 (cementtagsten) og vinduerne i stueplan er ca. fra år 2010.

Husets indretning er som følgende: entre med indgang til et stort soveværelse med lukket opgang til husets 1.sal. Yderligere er der fra entreen en stor vinkelstue med god vægplads og med udgang til sydvendt terrasse. Det er muligt at lave endnu et værelse i stuen, da den er stor nok til det. Fra stuen er der et stort pænt køkken med god plads og i åben forbindelse med mellemgang og herfra er der adgang til badeværelse og bryggers med udgang til havesiden. Badeværelset er med brus og af ældre dato.
På 1. salen er der 12 m2. bolig, som består af et værelse. Resten af 1. salen er ikke beboelse, uanset om det ser sådan ud.

Grunden består af 2 matrikler som er sammenlagt. Grunden er udlagt med en syd / vestvendt have, der mest består af græsplæne / hæk og en terrasse. Yderligere er der et ældre udhus, der har flere rum og kan benyttes til mange formål. Fra sidevejen er der indkørsel til en god muret garage.
Karby ligger ud til Limfjorden og her er rig mulighed for mange gåture i skøn natur eller blot lige gå ned og tage en svømmetur. Bussen kører lige forbi og der er kun få km. til Hvidbjerg som har skole, børnepasning, indkøb, motionscenter mv. Yderligere er der også få km. til Næssundfærgen, hvorfra der ikke er lang til naturparken i Thy. Karby er en hyggelig landsby og beliggende i område med meget fællesskab, også kaldet de syv sogne / Super Landsbyen og der kan læses mere på

Såfremt man ønsker et billigt fritidshus, er der også mulighed for at benytte huset til det.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Næssundvej 433, Karby, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 433, Karby, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger