Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Naturskøn ejendom med ca. 5 ha. jord.

Idyllisk ejendom med ca. 5,05 ha. jord beliggende med egen lille sø og fra marken er der en skøn fjordudsigt. Ejendommen har en super god økonomi på energi - energimærket B og har både husstandsvindmølle på 6 KW, varmepumpe (jordvarme) og solfanger.

Et skønt landsted med gode gåture hen over markerne til bl.a. Limfjorden / Årbjerg Torn og samtidig er der en fantastisk udsigt over strandeng og Limfjorden. Et godt stuehus på 170 m2, der er indrettet som følgende: entre med trappe til 1. salen, toilet med plads til hårde hvidevarer, fint køkken med HTH køkken fra 1999 og med tilhørende alrum, der har dobbelt dør til en hyggelig vinkelstue. Fra entreen er der også adgang til stort bryggers med gulvvarme, skabe, grovvask, varmeanlæg og indgang til 2 gode værelser.
Fint 1.sal med store lyse rum og indrettet med opgang, depotrum, lyst badeværelse og toilet i separat rum. Et stort og et lille værelse og derudover 2 store gavl værelser, begge i kip med stort vinduesparti til en super skøn udsigt udover sø og marker.

Direkte fra bryggers er der udgang til stald / udhus, der består af værkstedsrum, garage og med en tilbygget overdækket del. Yderligere er der en carport og et fårehus og der er selvfølgelig mulighed for at have hobbydyr på ejendommen.
Grunden er hyggelig udlagt med flisebelagt parkering / gårdsplads og en nem have med græs / hæk og også med køkkenhave. Mod vest er grunden velbeplantet med frugttræer, grantræer og oser af hygge med mange hyggekroge.

Jordarealet består af ca. 1,9 ha. agerjord, 2,1 ha. eng og resten er have mv. rundt om huset plus jordarealet med sø på den anden side af vejen. Også velegnet til jagt. Et område med mange aktiviteter og et godt sammenhold. Bus kørende forbi ejendommen og ca. 4 km derfra er der både børnepasning, skole, haller, motionscenter, indkøb mv.
Alt i alt en super hyggelig og meget energivenlig ejendom beliggende på en dejlig grund med en fantastisk natur og dyreliv. Ejendommen ligger i gåafstand fra Limfjorden via strandeng og markvej.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Næssundvej 498, 7960 Karby

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 498, 7960 Karby

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger