Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Trendy og moderne hus med stor garage

Et moderne og charmerende hus beliggende på en dejlig grund med udsigt over marker i landsbyen Vils, der både har skole / børnepasning, indkøb og i gåafstand fra skov. Yderligere er der en stor fin muret garage og en skøn lukket have med flere terrasser.

Murstens hus med en nyere tilbygning fra 2010, der har følgende indretning: lyst og imødekommende entre med adgang til gæstetoilet og trappe til både 1. sal og kælder. Fra entre kommer vi ind i husets hjerte, som er et stort og moderne rum bestående af spisestue, alrum, stue og køkken i vinkel. Et super fint område, der er lidt opdelt med mur med en spiseafdeling, alrum med en meget flot lukket pejs, udgang til ophævet terrasse og i åben forbindelse med et flot køkken fra 2012. Tilbygningen fungerer som hyggestue og er ligeledes en del af det store rum, som giver rummelighed og fællesskab for hele familien. Hele stueplanen har gulvvarme.

1. salen er ligeledes lyst og venlig med repos, gang, et lyst badeværelse med brusekabine og 2 store værelser, hvor det ene har kvist.
En god og rummelig kælder, der giver mange muligheder for udnyttelse og som har følgende indretning: nedgangsrum med udgang, stort fint aktivitetsrum, et godt og rummeligt disp. rum, et lyst og praktisk vaskerum og endnu et disp. rum.

Grunden er anlagt med flotte fliser foran huset og også i nedkørsel til stor isoleret og fin garage fra 1996 på 63 m2, som består af et stort rum med troldteks loft. Haven er privat og består af græsplæne, træer, hæk og flere terrasser. Den ene terrasse er ophævet til stueplan niveau og herfra er der en super dejlig udsigt over markerne.

Alt i alt et rigtigt fint hus, der løbende er renoveret med en god og hyggelig indretning og ikke mindst i en ung og moderne stil i en landsby i udvikling.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Næssundvej 196, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Næssundvej 196, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger