Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Hyggeligt sommerhus i gåafstand til stranden

Meget hyggeligt sommerhus fra 1986 der er tilbygget i 2005 med et boligareal på 87 m2. og en 2.690 m2 stor grund i gå afstand til strand og Limfjorden. Huset er beliggende i et naturskønt område med god stand, mange gode gåture og ikke langt fra Glyngøre by, der har meget at byde på som bl.a. en super hyggelig havn. Yderligere er der få minutters kørsel til Mors, Jesperhus og Nykøbing, som bl.a. har en hyggelig gågade.

Huset er indrettet som følgende: åben entre til et stort fælles rum bestående af køkken / alrum og stue. Pænt og velindrettet køkken med god plads og i åben forbindelse med det store alrum og stue med brændeovn og flere udgange til terrasse og grund. Fra fællesrummet er der adgang til 3 gode værelser , 2 med ¾ senge og et med køjer. Yderligere er der et fint badeværelse med brus. Hele huset er holdt i samme stil og i naturmaterialer.

Stor dejlig naturgrund med græs og træer og fra grunden kan man sagtens se, hvilket område sommerhuset ligger i, da nedenfor bakken ligger Limfjorden og muligheden for bl.a. at bade. Grunden har indtil flere terrasser, hvor en delvis er overdækket og flisebelagt gang rundt om hele huset.

Et velholdt sommerhus med et fornuftigt stort boligareal og en god indretning, hvor fællesskabet er i centrum, da stue /alrum udgør det primære rum. Derudover er der 3 gode soverum og rig mulighed for at slappe af og lave mange spændende ting i et interessant område, hvor frisk luft, skøn natur i rolige omgivelser er godt for både sjæl og familien.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Pinen 22, sallingsund, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Pinen 22, sallingsund, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger