Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

1. række til Limfjorden

Meget hyggelig og idyllisk hus beliggende i første række til Limfjorden i Sallingsund med Pinenhus som nabo. Fra huset og grunden er der en fantastisk fjordudsigt med Mors i baggrunden. Badestranden er god og kan ses fra ejendommen. Et super dejligt sted med en god blanding af skøn natur, liv og ro i et område, der har meget at byde på. Huset er en helårsbeboelse, men kan også benyttes til fritidsbrug, da stedet er velegnet til begge dele.

Huset er løbende moderniseret og har følgende indretning: stor pæn entre med trappe til 1. salen og ligeledes fordelingsgang til et godt værelse, stue og køkken. Pænt køkken, der er moderniseret og meget hyggeligt med god plads, også til spisebord. Herfra er der et soveværelse, hvor morgenen kan nydes fra sengen med udsigt til Limfjorden. Fra køkkenet er der mellemgang med plads til vaskemaskine, indgang til fint badeværelse fra 2011 med bruseniche og gulvvarme. Yderligere er der fra mellemgang et gennemgangsværelse til stor garage. (dør kan lukkes, så det er et værelse). Sidst men ikke mindst i stueplan er der en dejlig stue, der også ligger mod vest med udsigt til grund, strand, fjord og Sallingsundbroen. 1.salen har opgang til en stor og hyggelig stue med tagvinduer mod vest og udsigten. Her er virkelig mulighed for at optimerer udsigten i form af større vinduer mod vest. Fra stuen er endnu et soveværelse.

Grunden: privat have bag huset med flisebelagt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i fred og ro. Foran ejendommen er fælles vej og adgang til stor garage. På den anden side af vejen, forsætter grunden, der er udlagt med græs. Dette område kan benyttes som værende, men ikke bebygges.

Meget idyllisk ejendom med historie og få meter fra stand og fjord i et område med mange muligheder for gode gåture og nyde naturen. Området har mange tilbud og aktiviteter og derfor kan ejendommen velegnet til både helårs- og fritidsbolig.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Pinen 60, Sallingsund, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Pinen 60, Sallingsund, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger