Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Entre
Badeværelse
Gang
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Værelse
Bryggers
Toilet
Repos / stue 1 sal
Repos / stue 1 sal
Repos / stue 1 sal
Værelse 1. sal
Hobbyrum
Lade
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Fritliggende landsted nær skov i et familievenligst område

Et super dejligt landsted, der oser af hygge og beliggende i et godt område ca. 1 km. fra skov og med flere muligheder for valg af skole / børnehave indenfor ca. 5 min, kørsel. En fritliggende ejendom, der besidder det meste, som en familie der gerne vil have plads ønsker. Her er en dejlig grund, udhuse, som består af hobbyrum, lade og garage og dermed rig mulighed for aktiviteter både ude og inde. 3.778 m2 stor grund i private omgivelser og alligevel nær både skov, Vils, Frøslev og Ø. Hvidbjerg.

Boligen har mange detaljer og fremstår i en stil, der passer til stedet og er i en god kombination af det hyggelige blandet med det rustikke. Boligen har følgende indretning: Indgang til gang med trappe til 1. salen og med adgang til køkken og også i åben forbindelse med entreen, der har adgang til et stort bryggers med skabe, plads til hårde hvidevarer og med videre udgang til laden. Yderligere er der fra entreen et gæstetoilet og et stort fint badeværelse i et rustik look med både badekar og bruser. Hyggeligt køkken med lyst inventar og spiseafdeling med indbygget spisebord (fast). Stor dejlig stue i vinkel med udgang til sydvendt have og også med indgang til et godt værelse.

1. salen oser af hygge med loft i kip, synlige bjælker og indrettet med repos / stue og herfra er der et stort og to alm. værelser.

Ejendommen har plads til mange forskellige former for fritidsinteresser eller / og en mindre virksomhed, da der bl.a. er nogle gode udhuse. Fra gårdsplads er der indgang til en stor lade, der er i vinkel sammenbygget med resten af udhuset og boligen. Fra laden er der adgang til bryggers og også til et godt hobbyrum / værksted og herfra er der indgang til fyrrum med pillefyr. I enden af laden er der en stor port og et tilbygget dips. rum.

Derudover er der i gårdsplads også en fritliggende garage uden port med god plads. Skøn og velanlagt grund bestående af stor gårdsplads, forhave med græsplæne og træer. Sydvendt have, der er super hyggelig og bl.a. har terrasse og flere hyggekroge. Et dejligt og fritliggende sted som oser af hygge både inde og ude.

Her er plads til familien, som gerne vil have masser af plads, frisk luft i rolige omgivelser og en nem hverdag i et familievenligt venligt område.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Plantagen 19, Mollerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Plantagen 19, Mollerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger