Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Køkken
Køkken
Alrum
Alrum
Stue
Stue
Stue
Gang
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Entre
Aktivitetsrum - kælder
Terrasse
Have
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Moderne og velholdt stor villa

En moderne og lys villa med masser af plads beliggende forenden af en lukket villavej midt i Erslev og i gåafstand til indkøb, slagter og bus. Villaen er i en god stand og har de seneste år gennemgået en større modernisering. Lys og moderne bolig på 130 m2 med tilhørende god kælder, der ligeledes er på 130 m2. Yderligere er der en stor garage og hobbyrum med direkte nedgang til kælderen. Masser af plads til familien, da her er der både gode værelser i plan og en kælder med højt til loft med gildesal, flere gode disp. rum mv, som gør, at der er plads til både hobby, aktiviteter og leg. Det opvarmet areal som energimærket er udregnet efter er inkl. kælderen og dermed udregnet på grundlag af 260 m2 opvarmet areal.

Villaens indretning er som følgende: lys og moderne entre med åben trappe til kælderen og også med indgang til et flot og moderne køkken / alrum med et Aubo køkken fra 2017 og god plads i alrummet til spisebord med dobbelt dør og udgang til vestvendt terrasse. I åben forbindelse fra alrum er en super dejlig stue i vinkel med god vægplads og brændeovn. Fra alrummet er værelsesafdelingen, som består af 2 gode værelser, et flot badeværelse med gulvvarme, bruseniche og et dejligt soveværelse. Hele boligen har nyere pæne gulve, lyse vægge / lofter og der skal stort set ikke laves noget for at flytte ind. Villaen har 2 luft til luft varmepumper (køkken / alrum og aktivitetsrum). Derudover 2 brændeovne (stue og aktivitetsrum).

Kælderen er stor og god med følgende indretning: nedgangsrum fra entre og herfra der et godt vaskerum. Fra gang er der også adgang til et stort aktivitetsrum / gildesal, hvor familien kan bolstre sig og herfra er der et dips. rum. Fra aktivitetsrummet kommer den anden del af kælderen, som består af mellemgang, 2 gode dips. rum, et opr. badeværelse med brus med adgang til en tidl. saunarum. Sidst er der et større grovkøkken og fra mellemgang er der opgang til hobbyrum.

Grunden ligger forenden af en blind villavej med et stort flisebelagt område foran villaen med parkering ved gavl og indkørsel til stor garage. Herfra er der videre gang ind i et hobbyrum med nedgang til kælderen. Fra hobbyrummet er der endnu et dips. rum til opbevaring med adgang til vestvendt have. Skøn nem have med græsplæne, buske, træer, hæk og et stort fint syd/vestvendt flisebelagt terrasseområde med flot stakit og fra terrassen er der adgang til villaens alrum og køkken.

Alt i alt en super dejlig familievilla med masser af plads både inde og ude og samtidig grundet beliggenhed bagerst på rolig villavej meget børnevenligt. Yderligere er det super nemt at være børnefamilie her, da der indenfor få minutters kørsel er både børnepasning, skole, fritidsaktiviteter mv. og også i gåafstand til købmand, slagter og bus, der både kører til Nykøbing og Ø. Jølby.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Poppelvænget 8, Erslev, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Poppelvænget 8, Erslev, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger