Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velindrettet villa på 167 m2 med gode værelser

I et godt og meget børnevenligt kvarter i den sydlige del af Nykøbing ligger denne villa i plan med en tilhørende 1.014 m2 stor grund. Boligen er på 167 m2 og velindrettet med bl.a. værelsesafdeling, hvor der er 4 gode værelser og i den anden halvdel bl.a. et køkken og stue, som kan sammenlægges, hvis et stort køkken, alrum og stue ønskes
.
Villaen har følgende indretning: via carport er der indgang til et stort brygges med skabe, grovvask og god plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til fordelingsgang, hvor der er 3 gode værelser og et soveværelse, alle med skabe. Yderligere er der et stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og badekar. Fordelingsgangen har skabe og garderobe og ligeledes herfra er der indgang til resten af villaens rum, som er et gæstetoilet, entre, køkken og stue. Lyst køkken, der ca. er 13 år gl. og har en god størrelse med plads til spisebord og udgang til en sydvendt terrasse. Stor stue i vinkel med meget vægplads og store vinduer, som giver et godt lysindfald.

Villaen fremstår mest i opr. stil og de indvendige vægge er i molersten. En god villa, der med få om forandringer på indretning vil få nutidens form for indretning og har allerede nogle super gode værelser og 2 toiletter.

Grunden er anlagt med flisebelagt parkering og indkørsel op til stor carport med adgang til baggang og haven. Hyggelig og privat have på 3 sider af villaen med græsplæne og flere terrasser, der ligger rigtig for solen. Beliggenheden er god på en rolig og børnevenlig vej med stisystemer og grønt område.

Tilmed ligger villaen få minutter fra skole, haller, ungdomsuddannelser mv. En god villa og grund til de fleste.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Primulavej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Primulavej 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger