Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Nær centrum med alt i plan - Energimærke B.

173 m2 velholdt byhus med energimærke B og med tilbygning fra 1985 nær centrum af Nykøbing. Udover et dejligt hus er der et hobbyrum, overdækket terrasse, drivhus, dejlig have og carport. Boligen har bl.a. 5 værelser, 2 badeværelser, 2 stuer og indrettet med alt i plan og dermed god til alle aldersgrupper.

Indretningen er som følgende: et dejligt bryggers med gulvvarme, skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til et stort værelse med videre gang til endnu et værelse, der har udgang til et hobbyrum. Fra bryggers kommer vi ind i et stort rum bestående af et pænt køkken med hvidt inventar, der er i åben forbindelse med alrum / stue med mellemgang og trappe til 1. salen. Hyggelig stue i vinkel med god vægplads og herfra er der et pænt badeværelse, der er delt i 2 med bruseniche, hvidt inventar og gulvvarme.

1. salen er lys og venlig med opgang til stor stue med hvidt malet træbeklædning og herfra er der 2 gode værelser, et badeværelse med gulvvarme, bruseniche / badekar og videre gang til endnu et værelse med skabe.

Grunden er velanlagt med indkørsel til carport og herfra gennem dør er resten af grunden, der oser af hygge og meget privat. Lukket flisebelagt gårdhave, hvor der er adgang til huset og til et dejligt værkstedsrum / hobbyrum, der også har adgang til boligen. Resten af grunden er have med flisebelagte gangarealer til både et meget hyggeligt overdækket terrasse og drivhus. Derudover er der flere græsområder, hæk, buske mv. Det er en nem og virkelig hyggelig have, hvor mange timer kan tilbringes enten i det fri eller under den overdækket terrasse.

Et virkeligt dejligt og ordentligt sted, der ikke ser ud af meget fra vejen, men det snyder, da stedet rummer så meget både inde og ude.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Provst Schades Alle 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Provst Schades Alle 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger