Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Solidt hus midt i Erslev

Velbeliggende hus i Erslev med et bebygget areal på 80 m2 og en grund på 778 m2. Huset ligger i gåafstand fra indkøb / slagter og med få km. til børnepasning, skole og bussen kører lige forbi. Huset trænger til en renovering, men er grundlæggende et solidt hus med gode muligheder. 1. salen er ikke udnyttet og det er et åbent loftrum med mulighed for udnyttelse.

Indretning: gang med pæn trappe til loftrum. Fra gangen er der indgang til en stue med dobbelt dør til endnu en stue. Fra stuen er der et ældre køkken med plads til spisebord og herfra er der et værelse og der er ligeledes fra køkkenet også adgang til et lyst og stort badeværelse med plads til vaskemaskine. Boligen har en god loftshøjde med regulære rum. Det reg. boligareal er på 90 m2, hvor de 10 m2 er reg. på 1. salen. Dog er der skrevet 80 m2 i salgsopstilling, da værelset i loftsrum er taget ned og hele loftsrummet fremstår som et stort rum, der er ok og kan laves til beboelse.

Grunden er anlagt med gårdsplads med opkørsel til muret udhus, som består af garage og hobbyrum. Resten af grunden er en stor åben have mest med græsplæne, syd /vestvendt terrasse og her er også et brændeskur med videre gang til udhuset.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Præstbrovej 125, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 125, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger