Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Idyl 100 m. fra god strand og fjord.

Idyllisk og vel beliggende sommerhus i bondehus lign. stil med ca. 100 m til god strand og Limfjorden via grusvej. Huset er charmende med en velindrettet bolig i en stil, der stemmer overens med husets oprindelse og oser af hygge i et skønt naturområde, der giver rig mulighed for både at nyde sin fritid i skønne omgivelser både ude som inde.

Bemærk venligst følgende:
Højde fra gulv til loft er ca. 193 cm.
Højde fra gulv til under synlige bjælker er ca. 185 cm.
Højde i døråbning er ca. 170 cm.

Fra havesiden er der indgang og boligen har følgende indretning: entre og fordelingsgang i et med yderligere en udgang længere ned af fordelingsgangen, hvor der også er et mindre rum med vaskemaskine. Herfra er der et hyggeligt værelse med fjordudsigt og skabe, et lyst badeværelse med brus som også har direkte adgang til et rummeligt soveværelse, der også har indgang til stuen. Yderligere er der fra gangen indgang til både stue og køkken. Køkkenet er holdt i stilen og vildt charmende med udsigt til haven med fjorden i baggrunden. Fra køkkenet er der adgang til en stor vinkelstuen, der oser af hygge med synlige bjælker og brændeovn. Fra stuen er der et lille værelse med udgang til forhaven. Hele boligen fremstår i en god og ordentlig stil og kan benyttes fra dag 1. I loftsrummet er der gangbro og mulighed for opbevaring.

Grunden er anlagt med forhave og parkering og herfra er der adgang til haven som ligger på den anden side af huset. Haven er nem med hæk, buske, græsplæne og flisebelagt terrasse, hvorfra der er indgang via husets entre. I den ene ende af huset er der et dips. rum med adgang fra terrassen.
Alt i alt en stor idyl i en fin stand ca. 100 m fra strand (badebro) og Limfjorden i et område med mange gode gåture. Huset kan benyttes året rundt og har tilmed nyere varmepumpe, brændeovn og god plads til hele familien. Da Limfjorden ligger få meter fra huset, er der mulighed for at benytte sig af forskellige aktiviteter som fjorden giver. Her kan nævnes et godt sted at fiske, evt. have en båd liggende og alle de forskellige former for sport / lege aktiviteter som Limfjorden giver.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Præstegårdsvej 20, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstegårdsvej 20, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger