Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Nedlagt landbrug i Ø. Jølby

Idyllisk ejendom nær det meste og med mange muligheder grundet stor grund, et stuehus med mange muligheder og flere udhuse. Nedlagt landbrug i Ø. Jølby med et ca. jordareal på 6000 m2. Ejendommen består af et stuehus med et bebygget areal på 122 m2 og en overetage på 75 m2, hvoraf 24 m2 er bolig. Det giver et samlet boligareal på 146 m2 plus en kælder på 60 m2. Yderligere er der flere udhuse og en garage med et samlet areal på 320 m2. Ejendommen er beliggende få minutter fra både børnepasning, skole, fritidsaktiviteter, indkøb, læge mv.

Stuehuset er rummeligt med gode rum og højt til loft og har følgende indretning: bagindgang, mellemgang og et ældre badeværelse med brus. Køkkenet er rummeligt med opr. inventar og udsigt til gårdsiden. Stor stue med vinduer til have / vejen og herfra er der endnu en stue med adgang til et værelse og entreen, der har en flot trappe til 1. salen. Fra entreen er der et disp. rum og endnu et værelse.

1. salen består af stort loftrum og 2 ældre gavlværelser. Såfremt 1. salen renoveres og det hele indtages til beboelse, vil boligdelen blive en del større og 1. salen vil kunne indrettes med store gode værelser. Der er gasfyr fra 2013 og vinduerne mod vejen er skiftet omkring 2003. Kælderen har flere disp. rum, som kan benyttes til opbevaring mv.

Udhusene består af en ældre stald i vinkel og en ladebygning, der giver gode muligheder for benyttelse til mange formål. Yderligere er der en garage fra 1997. Super dejlig grund med have og gårdsplads og selvfølgelig et frit areal grundet de 6000 m2 store grund, som kan anlægges efter behov. Der er mulighed for at udstykke en byggegrund fra matriklen.

Et godt stuehus, der dog har brug for en renovering med tilhørende udhuse med god plads på en stor grund, der giver mange muligheder for dem, der gerne vil bo i byen, men stadig have god plads omkring dem, både inde som ude.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Præstbrovej 240, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 240, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger