Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Dejlig villa på stor skøn grund

Flere fotos af haven og udhus kommer snart.
En god og løbende renoveret villa beliggende på en stor skøn grund i Ø. Jølby med udsigt udover marker. Grunden giver mange muligheder for udnyttelse og det samme gør villa, der har en god bolig med tilhørende kælder og integreret garage.

Boligen er lys og hyggelig med bl.a. fine fyrtræers gulve, store vinduer og har en tilbygning med niveau delt stue, som gør boligen rummelig og imødekommende. Boligens indretning: fin entre med trappe til kælder og adgang til værelsesafdeling bestående af soveværelse med skabe og 2 gode værelser. Yderligere er der et lyst og moderne badeværelse fra 2015 med gulvvarme og bruseniche. Fra entreen er der ligeledes adgang til pænt lyst køkken med lyst inventar fra 2006 og lille spiseplads. I åben forbindelse fra køkkenet er alrum med trin til stuen. Stuen er rummelig med et stort vinduesparti og dør med udgang til sydvendt terrasse / haven.

En god kælder med god loftshøjde, der har nedgangsrum, et stort og godt vaskerum med god plads til hårde hvidevarer og har tilmed et bad. Yderligere er der et viktualierum, depotrum, fyrrum med gasfyr fra 2015 og adgang til garage / hobbyrum. Villaen fremstår i en god stand og har bl.a. fået nyt tag, tagrender i 2014 og vinduerne er løbende udskiftet fra 2006 - 2013 (- 1)

Skøn stor grund på 1.860 m2, der er super dejligt anlagt og har både god plads, hygge og privatliv.
Grunden er anlagt med gårdsplads med nedkørsel til garagen. Mod syd er en stor have mest bestående af græs, hæk og nogle træer. Haven vender rigtig for solen og har en fin terrasse med dejlig udsigt udover markerne. Yderligere er der et større område i en vinkel på grunden med plads til leg og ikke mindst et godt udhus fra 2015 plus et legehus fra 2012.
.
Et super godt sted, der stort set passer til fleste, da alt er i boligens plan og tilmed er der god plads både i kælder og især på en stor og nem grund med bus kørende forbi og i gåafstand fra både skole, børnehave, fritidsaktiviteter, indkøb, læge mv.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Præstbrovej 241, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 241, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger