Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Værelse
Mellemgang
Værelse
Fordelingsgang
Badeværelse
Badeværelse
Bryggers
Bryggers
Disponibelt rum
Loftsrum
Loftsrum
Værelse
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Et charmerende hus i en god byggestil

Et charmerende hus i en god stil beliggende central i Ø. Jølby på en hyggelig grund. Boligarealet er på 119, hvor de 90 m2 er i plan og på 1. sal er der 29 m2 fordelt på 2 værelser.

Fra fortov er der opgang gennem forhave til husets entre, der er rummelig og kan også benyttes til værelse, da der også er indgang til bryggers fra carport. Fra entre er der en dejlig lys stue med højt til loft og en brændeovn. Fra stuen er der adgang til et pænt køkken med god plads og herfra er der et værelse, som tidligere har været en del af stuen. Væggen mellem værelse og stuen kan tages ned igen og dermed vil der være en stor stue i vinkel. Fordelingsgangen fra køkkenet har indgang til endnu et værelse og et badeværelse med bruseniche og lyst inventar. Stort bryggers med oliefyr, god plads til hårde hvidevarer og både med opgang til 1. salen og udgang til carport. Fra bryggers er der et disp. rum. Der er gulvvarme i køkken og badeværelse.

1.salen er en kombination af et godt loftrum og i begge ender, er der 2 ældre værelser.

Super hyggelig grund med forhave og flisebelagt opgang til husets entre og herfra er der en terrasse som videre føres om til endnu en hyggelig terrasse. Her er et skur og også med indgang til carport og parkering. Der er adgang via grusvej langs grunden.

Et dejligt hus i en god byggestil, der rummer mange muligheder for benyttelse, da alt er i plan og samtidig beliggende nær indkøb, bus, skole, fritidsaktiviteter mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Præstbrovej 342, Øster Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 342, Øster Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger