Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Flot ejendom - kvalitets bolig og udhus.

Meget rummelig kvalitetsvilla til familien, der har brug for plads eller bolig kombineret med liberalt erhverv. Ejendommen, der tidligere har været dyrlægepraksis, er beliggende midt i Ø. Jølby.

Skønt hus på 240 m2 bolig, der i 2008 er gennemrenoveret i god stil og kvalitet med sans for detaljen. Flot tilbygget isoleret vinkelbygning med centralvarme opført i 1997 på 128 m2, registreret som udhus.

En fantastisk ejendom med funktionel indretning. Indrettet som følgende: indgang via vinkelbygning, der har 4 gode regulære rum, heraf et med vask og udgang til havesiden. Derudover er der et vaskerum og 2 fine og regulære rum. Fra gangen er der udgang til integreret garage og videre herfra er et værkestedsrum med udgang til haven. Med separat indgang fra gavlen, er der yderligere et disponibelt rum.

Fra gangen kommer man direkte ind i hovedhusets entré med god trappe til 1. salen. Fra entréen er der en fordelingsgang, et pænt toilet, et meget stort og flot lyst badeværelse med 2 integrerede vaske, stor bruseniche samt et flot og praktisk skabsarrangement. Yderligere er der 2 værelser med udsigt til gårdsiden og et større værelse med udsigt til haven. Hyggelig stue med udgang til haven og stor terrasse i hele husets længde. Stuen er adskilt med dobbelt glasdør til et stort funktionelt køkken-alrum i vinkel, hvor der er et HTH kvalitetskøkken fra 2008 med en god indretning og et stort alrum med god plads og udgang til både havesiden og gennem glaskarnap til gård /vej-siden. Hele boligdelen i stueplan har gulvvarme.

Lys og venlig 1. sal med gang, der er i åben forbindelse med et mindre køkken. Fra gangen er der adgang til et pænt badeværelse med brus, 2 gode værelser med kviste og et gavlværelse.

Fra entréen er der via gulvlem adgang til en tør og rummelig kælder med 3 disponible rum og gasfyr fra 2012.

Grund med stor gårdsplads belagt med granitskærver og store flisebelagte områder, samt lille have og terrasse.
I skel til denne matrikel er yderligere 2 grunde, som kan tilkøbes. (en på hver side af ejendommen - forhør nærmere).

En velholdt ejendom, der emmer af høj kvalitet og god stil. En sjælden og unik ejendom midt i en velfungerende by, der byder på det meste lige fra indkøb, skole, børnepasning, hal, fritidsaktiviteter, apotek, lægehus samt gode busforbindelser mod Nykøbing og Thisted mv.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Præstbrovej 346, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 346, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger