Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Badeværelse
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang 1. sal
Værelse
Værelse
Værelse
Gang / toilet
Kælder
Ejendommen
Ejendommen
 

Et godt og lidt speciel hus med garage og et fint hobbyrum

Et spændende hus med god kælder og integreret garage og stort hobbyrum, der har en hel speciel indretning i flere niveauer, som gør det til en spændende bolig med direkte adgang til både god kælder og udhusene. Ejendommen er beliggende med en god udsigt til haven og marker mod vest på en hyggelig og lukket grund.

Huset indretning er som følgende: entre fra gårdspladsen med trappe til 1.sal og niveaudelt med få trin ned til badeværelset og også en lille trappe til baggang. Badeværelset er stort med og pænt med lyst inventar, gulvvarme og bruseniche. Fra entreen er der indgang til køkkenet og ligeledes til stuen. Pænt lyst og velindrettet køkken med spiseplads og i åben forbindelse til alrum, der er rummeligt med nyere gulv og dobbelt glasdør til stuen, der både er stor, lys med nyere gulv, en brændeovn og med god udsigt til haven og udover marker.

1 salen består af repos med indgang til et værelse og også til mellemgang med adgang til 2 gode værelser, hvor det ene har kvist.

Fra entre er der også få trin ned til baggang med udgang og her er der et gæstetoilet og få trin op til garagen og med videre adgang til et disp. rum og et fint hobbyrum. Fra baggangen er der også få trin ned til kælderen, der fremstår fin med 4 store disp. rum, vaskerum og et ældre forhenværende badeværelse. Fra kælderen er der også udgang til havesiden. En speciel og lidt unik indretning med flere niveau og derfor er det kun trappen til 1.salen, som er alm. af størrelse, de andre er få trin. Der er nyere tag på garagen og der er efter energimærkets udarbejdelse kommet mere isolering i loftsrum.

Grunden er velanlagt og hyggelig med gårdsplads og indkørsel til garagen. Mod syd / vest er en lukket have med indhegnet flisebelagt gårdhave med adgang til haven mest bestående af græsplæne, træer, buske og et fint havehus. Garage / udhus er tidl. butik er reg. som erhverv på 57 m2.

Bestemt et hus, som har mange gode egenskaber, også for dem, som gerne vil have god plads til hobby eller lign.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Præstbrovej 37, Erslev, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Præstbrovej 37, Erslev, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger