Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Flot landsted i frie omgivelser.

Skøn og idyllisk landejendom på 245 m2 bolig, der har gennemgået en stor renovering i 2010. Ejendommen er beliggende på en super hyggelig 4417 m2 grund i frie omgivelser få minutter fra busholdeplads, Ø. Jølby og A26. Tilhørende er indtil flere udhuse.

Velkommen indenfor i en flot og hyggelig bolig med en fin indretning, der er som følgende: Åben entre og stort fællesrum med trappe til 1. sal og adgang til bryggers med bord, vask og skabe. Fra fællesrum er der stort alrum ud i et med et moderne JKE køkken fra 2010 og sydvendt udgang. I åben forbindelse fra alrummet er en super skøn stue med brændeovn, faste bogreoler, delvis i kip med synlige bjælker og udgang til sydvendt terrasse. Yderligere er der fra alrum også åben forbindelse til et kontor med faste skabe. Lyst og fint badeværelse med pænt inventar (2017) og et soveværelse med tilhørende tøjrum og udgang til sydvendt terrasse. Hele stueplan har gulvvarme og isolering fra 2010 og samtidig er der lagt nye rør til kloak / vand i hele huset. Delvis nyt strøm fra 2010. Vinduerne er fra 2005 til 2010. Huset er energimærket C.

1.salen fremstår i en lys stil med synlige bjælker og har følgende indretning: repos, et pænt badeværelse, 2 store værelser med kviste, hvor den ene har gennemgang til endnu et godt værelse.

Idyllisk og velanlagt grund med både stor gårdsplads, frugt have, stor have med græs, træer, buske, pæn terrasse og mange hyggekroge. I gårdsplads er der en garage i træ, brændeskur og et ældre udhus med store gode rum.

Et virkeligt hyggeligt og gennemført sted for dem, der gerne vil have en speciel, hyggelig og moderne bolig med mange detaljer. Og oveni rig mulighed for et godt udeliv på en vidunderlig grund.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Rebslagervej 15, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Rebslagervej 15, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger