Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Flot landejendom - stor bolig - gode værkstedsbygninger - 1,2 ha. grund.

Renoveret og velbeliggende landejendom med 1,2 ha jord bestående af et smukt stuehus, der er totalrenoveret fra 2000 til 2009 med et boligareal på 328 m2. Yderligere har ejendommen gode udbygninger, som består af flere store værkstedsrum (tidl. autoværksted) og en hyggelig grund med bl.a. en mini skov, der indbyder til aktiviteter og leg. Boligen har 7 store værelser, 2 stuer, køkken / alrum mv. Landejendommen er beliggende ca. 1,5 km. fra skole / børnepasning i Vils by, som udover nævnte har både dagvareindkøb, fælles aktiviteter, fritidscenter med cafeteria, flere boldbaner mv.

Stuehuset:
Flot stil med tag og vinduer fra år 2000, døre 2007 og fuget om på 3 sider i år 2014. Boligen har en god indretning som følgende: hall lign. indgang med fin trappe til 1. salen og med indgang til 2 gode værelser, hvor det ene har eget tøjrum. Fra indgang er husets hjerte som er et stort fællesrum bestående af stueafdeling med brændeovn, alrum og et moderne hvidt køkken. Fra dette dejlige rum som er skabt til familien, der gerne vil have plads og stadig være sammen, er der udsigt til både gårdsplads og havesiden. Køkkenet er fra 2007 med en moderne indretning og herfra er der udgang til delvis overdækket terrasse. Yderligere er der entre, et rummeligt soveværelse og et stort pænt badeværelse fra 1997 med bruseniche, badekar og med indgang til et praktisk vaskerum med plads til hårde hvidevarer.

1. salen er bygget fra bunden i år 2009 og oser af hygge med synlige bjælker, højt til loft og rummelighed. Via god trappe kommer vi direkte op i en stor stue med kvist og udgang til ophævet stor terrasse med en dejlig udsigt til have og marker. Derudover er der 4 store værelser og et disp. rum, der er planlagt til endnu et badeværelse. Boligen har genveksanlæg og gulvvarme i stueplan (- 2 værelser og vaskerum). Pillefyr fra 2013 og et solcelleanlæg. Energimærke C med et beregnet energiforbrug: kr. 12,276 på 328 m2 bolig.

Udbygningerne (tidl. autoværksted):,
Velindrettede udhuse mest bestående af meget store og praktiske værkstedsrum med fine gulve, lofter, store porte og generelt helt køreklar til rigtig mange formål, så som fritidsinteresser, lagerplads for selvstændig og ikke mindst for familien, der også gerne vil have fine udhuse, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for brug. Udover de store værkstedsrum, er der også disp. rum, kontor, fyrrum, køkken mv. i udhusene.

Grunden er på 12. 197 m2 og meget velanlagt med stor gårdplads, som passer godt ind i stilen med flot stuehus og udhuse i vinkel. Derudover er det et stort fritliggende græsareal, en hyggelig og nem have og ikke mindst en mini skov med store træer, der giver en klar følelse af at være i en skov, som gør den god til bl.a. div. børnelege.

Alt i alt en dejlig og flot ejendom i en god stil, der er meget velholdt og oser af så mange muligheder både for den, der har pladskrævende fritidsinteresser og familien, som både vil have store børneværelser, stort fællesrum både i bolig – udhusene og masser af plads på grunden til både små hobbydyr, leg og hygge.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Ringsborgvej 14, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ringsborgvej 14, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger