Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Moderne sommerhus med fjordudsigt

Super dejligt sommerhus på 73 m3 beliggende få minutters gang fra god strand / badebro og med en skøn udsigt over området og Limfjorden. Ørding Ferieby ligger i et hyggeligt og naturskønt område lige udenfor Ørding by med ca. 10 minutters kørsel til både Sillerslev Havn, Legind Skov, Jesperhus og Nykøbing med bl.a. hyggelig gågade, havn og mange gode spisesteder.

Sommerhuset fremstår lyst og moderne med både fjordudsigt fra boligen og grunden. Indretning er som følgende: pænt og praktisk indgang med skabe, bord og plads til vaskemaskine, et godt værelse med skabe og et flot lyst badeværelse med bruseniche. Yderligere er der fra gang et pænt køkken med god plads og i åben forbindelse til en super hyggelig lys stue med loft i kip, brændeovn og udgang til en stor træterrasse mod syd /vest og også med udgang til en østvendt flisebelagt terrasse. Der er en vidunderlig udsigt fra både køkken, stue og terrassen udover området med Limfjorden i horisonten. Fra stuen er der et lyst soveværelse. Der er varmepumpe med modem, så varmepumpen kan sættes i gang via sms hjemmefra. Der er yderligere et separat rum (anneks) med adgang fra carport.

Meget velanlagt grund med gårdsplads, indkørsel til carport og to fritliggende udhuse i en god stand. Det ene et fint udhus bestående af et rum, der kan benyttes som anneks og det andet udhus er et fint værkstedsrum. Største delen af grunden er udlagt med græs og flere hyggelige terrasser med en overdækket del.

Både sommerhuset og grunden er harmonisk og meget ordentlig og dermed klar til brug for familien, der gerne vil have et pænt sommerhus i et skønt område, hvor fristedet kan nydes fra dag 1. Tilmed er området, strand og fjord meget børnevenligt.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Røllikevej 8, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Røllikevej 8, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger