Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Sommerhus fra 2006 med flot fjordudsigt

Sommerhus fra 2006 med flot udsigt over fjorden og området. Den store og meget hyggelig grund ligger med skel til marker og har både flere hygge områder, plads til leg og stadig privat grundet beplantning. Der er mulighed for at gøre grunden endnu mere lukket ved beplantning ved vejen.

Velholdt og charmerende sommerhus fra 2006 beliggende i Ørding Ferieby, der er et skønt område på den sydlige del af Mors med få minutters gang til dejlig badestrand og indenfor 10 min. kørsel er bl.a. Sillerslev Havn, Jesperhus Blomsterpark og Nykøbings gågade. Ørding ferieby er et hyggeligt og roligt sommerhusområde ved Limfjorden, der ligger lige udenfor landsbyen Ørding med lokal købmand og ikke mindst en skøn tur langs fjorden til Sallingsund og Nykøbing.

Sommerhuset er opført i gode materialer og fremstår lys og hyggeligt. Dejlig grund på 2.682 m2 der ligger rigtig for solen i private omgivelser.
Velkommen indenfor i en bolig på 100 m2, der lys og imødekommende i 2 plan med delvis fjordudsigt fra begge plan. Indrettet som følgende: entre i åben forbindelse med køkken / alrum og stue med trappe til 1. salen og endvidere adgang til et pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Det store fællesrum består af et rustikt og fint køkken med spiseplads og er i åben forbindelse på 2 sider til en rummelig stue, der har brændeovn, varmepumpe og udgang til vestvendt terrasse. Fra stuen er der et soveværelse med skabsplads. Der er vamepumpe stueplan.
1. salen består af en stor og meget hyggelig stue med kvist, stort vinduesparti og dør i gavlen med udgang til en ophævet terrasse. Både fra stue og terrassen er der en vidunderlig udsigt over området og Limfjorden. Der er mulighed for at opdele 1. salen og dermed få flere værelser.

Grunden er velanlagt med stort græsområde, træer, flere hyggekroge og en dejlig træterrasse med indgang til stuen. Yderligere er der et godt udhus og en stor fin garage med bl.a. mulighed for opbevaring af kano eller lign.
Et dejligt sommerhus i et skønt område med fjordudsigt, som er godt indrettet i et område med skøn natur og i gåafstand til vand, strand og badebro.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Røllikevej 6, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Røllikevej 6, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger