Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Bryggers
 

Idyllisk hus og grund i skønt naturområde.

Skøn beliggende og meget hyggeligt hus med passende udhus beliggende i det naturskønne område på den nordlige del af Mors nær landsbyen Flade. Både grund og hus oser af hygge og er beliggende med dejlig udsigt over området og nær bl.a. Flade klit, fjorden mv. Et hus og sted, der bestemt er velegnet til både helårsbeboelse men også til fritidsbrug grundet idyl, fred og et fantastisk naturområde. Yderligere er boligen opvarmet med varmepumpe og elpaneler.

Idyllisk bolig i bondehus stil med følgende indretning: pæn entre, der også er fordelingsgang til de fleste andre rum i huset. Fra entreen er der baggang med plads til hårde hvidevarer og trappe til huset loftrum, hvor der også er et værelse og et større loftsrum. Fra entreen er der et fint størrelse soveværelse med faste hylder og et pænt lyst badeværelse med bruseniche og hvidt inventar. Yderligere er der indgang til en stor og meget hyggelig stue i vinkel med god vægplads og også mulighed for at lave et ekstra værelse. Fra stuen er der et pænt lyst køkken med plads til lille spisebord. Fra køkken og stue er der udsigt over markerne med Flade by i baggrunden.
I forlængelse af boligen er et større udhus bestående af et godt dips. rum med indgang fra gårdsplads og en stor garage med port og med videre indgang til endnu et disp. rum. Ved enden af huset, er der adgang til et skur. Yderligere er der en fritliggende garage og en skøn sydvendt overdækket terrasse i forlængelse af indgangen til huset.

1466 m2 grund, der er velanlagt og super hyggelig med gårdsplads og hyggelig indgang til huset bestående af stor terrasse. Derudover er der en dejlig og privat have, der ligger rigtig for solen og består mest af græs, buske, træer mv.

Ejendommen er både velegnet til helårs- og fritidsbrug og ideelt for de, der gerne vil nyde livet i fredlige omgivelser med skøn natur udenfor døren. Her er der rig mulighed for at bo godt og hyggelig og stadig have god plads til div. hobbies.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Rokkjærsvej 3, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Rokkjærsvej 3, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger