Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Idyllisk fiskerhus med en fantastisk udsigt over Limfjorden

Skønt beliggende fiskerhus med en vidunderlig fjordudsigt i gåafstand fra Sillerslev Havn, som har et lokalt miljø, der oser af hygge i en god sammenblanding af lokale, lystsejlere, fiskere og turister. Huset kan både benyttes til helårs – og fritidsbrug, så uanset om det er året rundt eller i fritiden kan både stedet og området nydes, hvor Limfjorden og en god badestrand giver masser af muligheder for div. aktiviteter.

Boligen er meget hyggelig med sprossede vinduer, synlige bjælker i den opr. del og datidens sjæl som fiskerhus kan fornemmes og i den grad ses, da fjorden ligger nær ved og med ca. 100 m. til havnen. De 98 m2 bolig har følgende indretning: lyst entre med videre gang ind i et pænt og velindrettet køkken med hvidt inventar, der passer godt til resten af boligens stil. I åben forbindelse fra køkkenet er alrum og stue i vinkel med synlige bjælker, brændeovn og med vinduer ud til den lille vej, mark og en skøn fjordudsigt. Fra alrum er der åben til fordelingsgang, hvor der er et flot badeværelse fra 2019 med gulvvarme, bruseniche og fint inventar. Yderligere er der fra fordelingsgang 1 alm. værelse og et åbent værelse. Nederst er der et større soveværelse. Alle rum fremstår lyst og pæne. Hele boligen er lys og hyggelig med eget præg, der gør boligen har personlighed. I foråret og sommeren er udelivet i højsædet med hyggelig terrasse, dejlig have, god udsigt, nær strand og fjord, hvor både en dukkert eller en sejltur er en mulighed. I vinterhalvåret kan fjorden nydes i hyggelige rammer foran brændeovnen.

Grunden er på 1149 m2 som er anlagt med gårdsplads med flisebelagt terrasse og gangareal til en carport og et ældre udhus i træ, som benyttes til opbevaring og hobbyrum. Resten af grunden består mest af en buske og en stor græsplæne.
Der er flere skole- og børnepasningsvalg i området og der kører gratis bus forbi i skoletiden. Dagligvare indkøb er både muligt i Ørding og Ø. Assels som er de 2 landsbyer i nærområdet.

Et skønt og roligt sted med dejlig fjordudsigt året rundt.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Romerdammen 3, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Romerdammen 3, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger