Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Velholdt villa i et skønt område

BEMÆRK: nyt varmeanlæg indsat i april 2020 - nuværende pillefyr er udskiftet med luft til vand varmepumpe.

Skøn beliggende velholdt villa i Flade nær Salgjerhøj og øens mest vidunderlig natur. Villaen ligger højt og har en dejlig udsigt med Limfjorden i horisonten. Ejendommen består af 2 grunde der bl.a. har en stor pæn og nem have. Villaen har bl.a. 5 værelser, 2 stuer og dermed også velegnet til en stor familie.

Villaen er på 171 m2 plus en hyggelig udestue fra 2006 på 20 m2 og har følgende indretning: stor baggang / fyrrum med indgang til et fint isoleret opvarmet hobbyrum. Fra baggang er der også indgang til villaens entre med plads til hårde hvidevarer. Herfra er der et pænt og moderne badeværelse med lyst inventar 2009, bruseniche og gulvvarme. Rummeligt køkken fra ca. 2003 med god plads til spisebord og lyst inventar. Fra køkkenet er der udgang til en super dejlig udestue med brændeovn, udgang til haven og ikke mindst en god udsigt over haven og området. Stor hyggelig stue i vinkel med trappe til 1. salen. Yderligere er der i stueplan et godt værelse og et soveværelse. 1. salen består af repos, et mindre værelse og 2 store værelser. Derudover er der endnu en stor stue med altan og en vidunderlig udsigt over Flade med Limfjorden i horisonten.

Der er solfanger og luft til vand varmepumpe fra april 2020.

Grunden består af 2 matrikler og er meget velanlagt med gårdsplads, carport, indtil flere gode udhuse og en skøn have bestående af stor græsplæne, træer, buske, lidt bede og en stor nyere træterrasse med læ og mulighed for aftensol.

En velholdt villa beliggende i et af de mest naturskønne områder på øen, hvor Saelgerhøj, Limfjorden mv. er i gåafstand fra ejendommen. Salgjerhøj er det højeste punkt på Mors og ligger 89 m. op over havets overflade. Her belønnes du med bjergtagende udsigt over noget af Danmarks mest enestående natur. Flade er en mindre landsby med et godt sammenhold og med busforbindelser til bl.a. flere skoler i området.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Rughøj 3, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Rughøj 3, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger