Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Værelse
Gæstetoilet
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Mellemgang med nedgang
Underetage / gang
Underetage, gang
Underetage, værelse 1
Underetage, værelse 1
Underetage, værelse 2
Underetage, værelse 2
Terrasse
Overdækket terrasse
Overdækket terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Have
Ejendommen
 

221 m2 villa beliggende i et attraktivt område

Nuværende boligareal 221 m2, hvor de 141 er i plan + fritliggende underetage på 80 m2. Derudover er der 25 m2 integreret garage i underetagen. (de 2 disp. rum i underetagen er bolig - plantegning er under tilrettelse)

Super dejlig villa - energimærke B, der er beliggende i et meget populært område i Nykøbing nær både fjord, strand, skole, børnehave mv. Boligens størrelse ventes forøges, da der i forbindelse med en renovering er søgt om at få 80 m2 i underetagen godkendt til beboelse. Villaen fremstår i en god stand og hele underetagen er renoveret fra bunden i forbindelse med en forsikringssag. Yderligere er der opsat varmepumpe (luft til vand) og hele området foran huset er nyanlagt. Energimærke B, årlig beregnet udgift til varme kr. 8.100 inkl. underetagen.

Velkommen indenfor i en dejlig bolig, som med få opdateringer vil opnå en indretning efter nutidens ønsker. Via opgang fra parkeringsområdet er der indgang til bryggers med god plads og herfra er der et opr. køkken med åben adgang til en stor stue i vinkel, bestående af spisestue og hyggestue. Såfremt ønskes, kan væg mellem køkken og spisestue tages ned og dermed bliver det til et stort køkken alrum, der tilmed er i åben forbindelse med stue. Begge stuer har store vinduer til terrassen / haven og fra spisestuen er der udgang til syd / vestvendt terrasse. Fra spisestuen er der et mindre værelse med faste skabe og også med adgang til flot gang med ny trappe til underetagen og fra gangen er der adgang til et gæstetoilet. Yderligere er der også fra spisestuen adgang til boligens værelsesafdeling, som består af mellemgang, 2 værelser, et dejligt soveværelse med faste skabe og et lyst badeværelse med bruseniche.

Via trappe er der åben nedgang til underetagen, som er ny renoveret består af et meget stort rum med direkte udgang til flisebelagt område foran villaen. Dette rum kan bl.a. benyttes til bryggers, da der også er installation til vaskemaskine mv. Men rummet er stort og kan samtidig også benyttes til multirum, hvor det kun er fantasien som sætter grænser herfor. Fra forrummet er der mellemgang og herfra adgang til 2 store værelser. Hele underetagen har ny gulvvarme overalt. I underetagen er der også en fin stor garage med autoport og indkørsel ved siden af døren indtil resten.

Dejlig grund med nyanlagt stort flisebelagt område foran villaen med god plads til parkering og med adgang til både garage og til det store rum i underetagen. Yderligere er der forhave med græs, der videre føres om til et hyggeligt terrasseområde med bl.a. overdækket terrasse, der oser af hygge. Haven består af buske, græsplæne og er niveaudelt med videre gang om bag huset og ned til bryggers indgang med videre gang på nyere anlagt trappe ned til det store nyanlagt område foran huset.

Alt i alt en god og fornuftig villa, der rummer alt, hvad en familie har brug for med god plads både inde som ude og tilmed beliggende i et meget attraktivt kvarter i Nykøbing.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Rugvangen 32, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Rugvangen 32, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger