Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Et godt hus der løbende er renoveret

Charmerende hus på 135 m2 fordelt på stueplan og 1. salen. Huset er beliggende i Harre i gåafstand fra købmand og få km. fra strand, fjord, skole, børnepasning mv. Huset er løbende renoveret og fremstår i en god stand på en 690 m2 grund med sydvendt have.

Husets indretning er som følgende: entre med trappe til 1. salen og indgang til en hyggelig stue med vinduer til gårdsplads og med både brændeovn og varmepumpe fra 2015. Stuen er i åben forbindelse med alrum og køkken, der er delt med et stort fint køkken fra 2006 med god plads og med udgang til sydvendt terrasse. Fra alrummet er der en fin og lys baggang med indbygget skabe og udgang til sydvendt træterrasse og have. Fra baggang er der en fin størrelse badeværelse i ældre stil med bruseniche og hvidt / sort interiør.

1. salen er renoveret de seneste 5 år og fremstår lys og venlig med flere gode detaljer. 1. salen er lys og rummelig med opgang til repos og herfra er der gang med indgang til 3 gode værelser. Det ene værelse har kvist mod vejen og et andet værelse har store tagvinduer, hvor den ene kan åbnes til altan. Der er gulvvarme i bad, stue og køkken / alrum. Huset har plast vinduer og der er lagt nyt tag på huset i 2012.

Grunden er velanlagt med fin gårdsplads, hvorfra der er indgang til huset og adgang til sydvendt have, der er hyggelig med gode læforhold og vender rigtig for solen. I haven er et ældre udhus delt på 3 rum og en stor fin terrasse med indgang til både baggang og køkken. Et godt hus som har gennemgået et større renovering, der er beliggende i et velfungerende lokalt samfund og samtidig nær A26.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Sallingsundvej 103, Harre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sallingsundvej 103, Harre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger