Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Idyl med fjordudsigt og stor grund.

Skøn beliggende og meget hyggeligt hus med fjordudsigt i landlige omgivelser lige efter byskiltet til Nykøbing med få minutters gang til både fjord og Legind skov. Den tidligere skovfogedhus er charmerende og har en meget stor grund på 3.180 m2, hvor udsigten til marken og fjorden bliver endnu bedre, des længere man går op på grunden, der er super hyggelig og også byder på en mini skov af bl.a. grantræer.
Huset er velholdt og de 145 m2 bolig er indrettet som følgende: rummelig entre med adgang til bryggers, der både har bord, vask, skabe og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er et fint lyst badeværelse med bruseniche og hvidt inventar. Yderligere er der fra entreen et viktualierum / kælder og også indgang til en dejlig stue med brændeovn, udsigt til fjorden. Fra stuen er der indgang til et soveværelse og herfra er der også adgang til bryggers. Fint køkken med hvidt inventar fra 1993, plads til spisebord, trappe til 1. salen og udgang til en vestvendt terrasse. 1. salen er renoveret i 1985 med loft i kip og består af repos, et værelse og en stor stue / værelse med synlige bjælker, kvist og en fantastisk fjordudsigt. Yderligere er der et gæstetoilet fra år 2000.
Hele boligen fremstår lys og venlig med bl.a. fine klinker og fyrtræsgulve både i plan og 1. salen. Der er gulvvarme i gang, badeværelse og køkken. Tilbygget i 1987. Nyt tag og spær på det opr. hus i 1985.

Grunden er unik og meget idyllisk med de mange hyggekroge og en fornøjelse at være på. Grunden er lang og anlagt med forhave, indkørsel op til fint garage / udhus, der er renoveret med tag / spær mv. i 1982. En super hyggelig gårdhave som oser af hygge med stenbelagt gårdsplads, flere terrasser, græsplæne og herfra et stort areal med træer. Da grunden er stor, er der mulighed for at bygge pavillon, hus eller andet oppe på grunden og dermed få en endnu bedre udsigt og tilmed ro og privatliv.

En harmonisk og idyllisk ejendom med en skøn udsigt til både marker og fjorden beliggende i udkanten af Nykøbing med en bolig, der stort set er indflytningsklar.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Sallingsundvej 76, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sallingsundvej 76, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger